Hem ArtiklarGuide Guide | 2021 års bästa gamingheadsets

Guide | 2021 års bästa gamingheadsets

av Redaktionen

Ett makalöst tillbehörsår har nått sin ände, och därför kikar vi tillbaka på 2021 och tipsar om de gamingheadsets som stått ut mest. Därför har ni här en guide, som kan hjälpa er i jakten på just det ljud ni vill ha.


Listan kan delas upp i tre segment som baseras på prisklass, för att lättare ge er en insikt i var de ligger rent prismässigt. Obs. Prisbild är utifrån skrivande stund, så vi reserverar oss för eventuella förändringar.

 


”Prissmarta headset”
Ordinarie pris upp till 1 000 kronor.

I detta segment hittar vi spelheadsets som verkligen kombinerar ett bra pris parat med den klass av kvalitet som det kombineras med. Dessa är bra initiala headsets för nybörjare eller bara personer med en begränsad budget. Oavsett vilken kategori av användare ni tillhör passar dessa lika mycket era skallar såväl som era plånböcker.


ASUS TUF H3 Wireless

När det kommer till trådlösa gamingheadset har få gett så mycket för en så överkomlig prislapp som TUF H3 från ASUS. Här får du ett headset med en bra ljudbild för spel, film och musik som håller i runt 15 timmar på en laddning och kan ändra EQ profiler i programvaran Armoury Crate. Ett bra tips för de med en mer begränsad budget.

Läs vår recension här.

 

i samarbete med PriceRunner


Razer Barracuda X

Ett trådlöst headset som sömlöst går att använda lika bra till Playstation 5 som din PC är inget fel – särskilt inte om det är överkomligt i pris. Razers lättviktare Barracuda X kombinerar god batteritid och stilrent utseende, som utan tvekan kommer fungera för de flesta, oavsett era ljudliga behov.

Läs vår recension här.

 

i samarbete med PriceRunner


Logitech G335

Med en luftig design och av klassisk trådad natur – kan denna 3.5 mm kontaktsheadset komma väl till pass för alla som helst kopplar av på ett tillbakalutat sätt. Den spartanska designen kommer med ett rent och krispigt ljud som verkligen kan höjas ordentligt om man har ett bra ljudkort, och kan samtidigt användas på mängder av enheter om så önskas. Ett pålitligt headset för alla som hellre går med kabel än trådlöst! Det hjälper givetvis att det är väldigt överkomligt sett till priset.

Läs vår recension här.

 

i samarbete med PriceRunner


 

”Mellanklass-headset”
Ordinarie pris runt 1 001-1 300 kronor.

I detta segment hittar vi en mellanklass där mer lyxiga aspekter letar sig in i spellurarna. Det kan vara mer vågade designer, tydligare fokus på komfort eller rentav bättre mikrofoner. Man får helt enkelt mer för pengarna, även om det nu börjar leta sig upp mot avsevärt dyrare priser.


Astro A20 Wireless Gen 2

Astro har med A20 Gen 2 visat att komfort och långtidsanvändning verkligen går hand i hand. Headsetet bjuder på en bra ljudbild trots sin trådlösa form, och har även Playstation support. Dess unika utseende passar er som vill känna att ert gamingheadset står ut – men samtidigt inte behöva betala en arm och ett ben.

Läs vår recension här.

 

i samarbete med PriceRunner”Luxuösa-headset”
Ordinarie pris 1 301 kr och uppåt.

I denna prisklass handlar det mycket om att få all tänkbar lyx; inte bara elegant design, utan hållbarhet, komfort, bra programvara och framförallt dunderbra ljud. Sedan att du även får med extra lulllull… ja det gör att denna höga prisklass står ut extra mycket.


Corsair HS80 RGB Wireless

Corsairs eminenta ljud står ut i detta trådlösa gamingheadset. Klart och krispigt, med bra omfång som kommer gillas av de flesta. I nuläget har dess ordinarie pris på cirka 1 300 kronor uppåt fått sig en prissänkning till runt tusenlappen. Nu är priset potentiellt en temporär historia – men oavsett har vi ett snyggt headset med en pang-bra mikrofon. Prima grejer!

Läs vår recension här.

 

i samarbete med PriceRunner


HyperX Cloud II Wireless

HyperX har varit med i leken länge och det märks när deras trådlösa variant av den klassiska Cloud II:an letat sig ut bland affärerna. Detta rundade och komfortabla headset ger en klassisk känsla, samtidigt som det ger samma gamla hederliga ljudkvalitet som man förväntar sig. Det går inte att slå fel med denna. Kan hittas billigare än dess ordinarie pris i skrivande stund – annars är prisbild normalt runt 1 500 kronor.

Läs vår recension här.

 

i samarbete med PriceRunner


 

Avslutning…

Där har ni då en lista över de spelheadsets som stått ut mest under 2021. Det gemensamma alla har är just att de är trådlösa – vilket egentligen (som jag redan sagt) mer eller mindre blivit standard numera. Kvaliteten och avsaknaden av lagg är där och lägger du till en slant får du inte bara komfort, utan även en skön stil. Hoppas att dessa förslag hjälper er där ute i spelvärlden – och att ni får många roliga spelomgångar med det headset som ni i slutänden väljer.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar