Hem Nördlivs Podcast AvsnittCultpodden Cultpodden | S04E04 | New Blood – En ”årskrönika”

Cultpodden | S04E04 | New Blood – En ”årskrönika”

- Cultpodden är tillbaka, med råge!

av Cultpodden

En årskrönika där vi ser tillbaka på vad fjolåret innebar för Cultpodden, men även ponerar och spekulerar om vad som kan ske under 2023!I detta första (och extralånga) avsnitt av Cultpodden för 2023, strålar alla tre värdarna tillsammans, ja ni läste rätt – även den käre Mattias är äntligen tillbaka i rampljuset! Vi drar ridån lite åt sidan, och pratar lite kort om varför han var borta, om hur det påverkade podden i sig och hur Patrik blev den utvalde att fylla upp det tomrum som uppkom – men även varför det hela kanske var en bra grej för poddens framtid.

Vi pratar dessutom om vår relation till varandra, om hur tre introverta teaterdårar kan finna sammanhang och gemenskap via scenen och b-filmer. Om hur vi skapade Mattias kortfilm, där han får sina ögon intryckta, detta i Emils mammas nuvarande sovrum, samt hur vi ljussatte det hela via en mobil och ett pannband på Patrik.

Självklart diskuterar vi även vad podden kan tänkas innehålla under året – från ikoniska soundtracks, och skandinaviska kaiju-filmer, till europeisk mjukporr (med kända svenskar i huvudrollerna), och Per Oscarsson som Frankenstein-monstret. Man kan även ana en doft av pepparkakor och glögg allra redan igen, när en ny julkalender kommer på tal – och varför Emil fortsätter pusha för dem, trots att han ständigt är den som säger ”det blir ingen ny kalender i år”!

Som ni märker finns det mycket att ta igen, och ni är mer än välkomna att ta del av det samtalet – mycket nöje, och ett stort tack för att ni forsätter lyssna!

 


 


Vad vill höra från Cultpodden under året? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar