Nördlivs Utmärkelser

av Fredrik Olsson

Våra utmärkelser – och deras betydelse!

Vi har valt att undvika sifferbetyg, för att istället låta texterna i sig visa vad för styrkor och svagheter spelen/prylarna har. Inget vi recenserar kommer sannolikt vara perfekt – även om det kan komma väldigt väldigt nära, och just därför har vi istället valt att fokusera på två olika utmärkelser. Dessa två utmärkelser ger därför ett extra uns av prestige till de spel/produkter som får de, även om det viktiga är det skrivna ordet.


Bra köp – Helt enkelt ett spel (eller produkt) som står ut ordentligt mot mängden. Med ett bra pris kontra det man får i kvalitet ger detta spel/pryl dig mycket för pengarna. Visst är den/det knappast perfekt – men det har fler betydligt styrkor än svagheter och för de som gillar denna typ av spel (eller produkt) så kan det vara värt att kolla in!
Toppklass – Helt enkelt ett spel/eller en produkt som står ut betydligt mer mot resten på alla sätt. Med en väldigt hög nivå – där alla beståndsdelar kommer så nära perfektion som möjligt, så är detta bland det bästa man kan komma över i sin genre. Det är rentav ett spel (eller pryl) som potentiellt kommer funka för alla spelare där ute, oavsett smak av genre. Ett spel som helt enkelt överskrider gränsen för sin genre på grund av sin kvalitet, och kan uppskattas av alla!