Nördlivs Utmärkelser

av Fredrik Olsson

Våra utmärkelser – och deras betydelse!

Vi har valt att undvika sifferbetyg, för att istället låta texterna visa vad för styrkor och svagheter spelen eller prylarna har. Det vi känner är att, inget vi recenserar kommer sannolikt vara perfekt – även om det kan komma väldigt väldigt nära. Därför, i de fall där spel eller prylar står ut extra mycket, så har vi tagit fram två typer av utmärkelser, som ger en extra uns av prestige till recensionsexemplaret.


Bra köp – Helt enkelt ett spel (eller produkt) som står ut i mängden. Med ett bra pris kontra det man får i kvalitet så ger detta spel eller pryl dig mycket för pengarna. Visst är det knappast perfekt – men det har fler styrkor än svagheter och för de som gillar denna typ av spel (eller produkt) så är det något som är värt att titta in!
Toppklass – Helt enkelt ett spel/eller en produkt som står ut betydligt mer mot resten – på alla sätt rentav. Med en väldigt hög nivå – där alla beståndsdelar kommer så nära perfektion som möjligt, så är detta bland det bästa man kan komma över i sin genre. Det kan rentav vara ett spel (eller pryl) som funkar över alla genrer och smaker.