Redaktionen

av Redaktionen

REDAKTÖRER/ADMIN/PRODUCENT

Fredrik ”DrSnap” Olsson
Ansvarig utgivare | Chefredaktör

Grundare, Chefredaktör och allätare av allt nördrelaterat! Spel, film, tv och comics blandas upp i en salig blandning – där nöjena är många och intresset är högt!

Mail: fredrik@nordlivpodcast.se | Twitter: @freddyolzzon

Danny ’Norskis’ Larsen
Redaktör | Recensent | Podcaster

Grundare, Redaktör samt spel, film och TV-serie intresserad. Allt kan inte vara Assassins Creed, utan det är många olika spel som lockar. Men ack….denna härliga Assassins Creed!

Mail: danny@nordlivpodcast.se | Twitter: @varilion

Joel Svahn
Redaktör | Recensent

Ung musik- och teaterstuderande gamer med en fäbless för spel – både digitala såväl som fysiska! Sen att han även är en jäkel på att göra god mat….ja, det är ett plus i alla böcker!

Mail: joel@nordlivpodcast.se

Martin ’Fyghar’ Johansson
Redaktör | Recensent

Nördlivs självutnämnda Dungeon Master som ständigt planerar för sin nästa session. Läser manga, lyssnar på olika poddar samt mycket musik och spelar gärna spel som tillåter lyssnande på annat.

Mail: fyghar@nordlivpodcast.se

Jesper Gustafsson
Redaktör | Recensent | Podcaster

Som Nördlivs yngsta tillskott, så är det tydligt att energin är hög, och suget att utvecklas stort. Med stor fäbless för RPG och JRPG, samt singelspel överlag – så är vi säkra på att denna student kommer tillföra en egen krydda till vad som är och blir Nördliv.

Mail: jesper@nordlivpodcast.se

Mattias Malm
Redaktör | Recensent | Podcaster

Med en bred smak i spel, film, musik och allehanda nördigheter – så kommer Mattias kunnande komma extra väl tillhanda i han och Emils gemensamma podcast: Cultpodden. Dessutom har han Nördlivs ståtligaste skägg!

Mail: mattias@nordlivpodcast.se

Maxx Löfström
Producent | Ljudtekniker

Grundare, Systemutvecklare, musiker och fightingspelsfantast! Här är det utmaningar i spel som gäller – helst i fighting- och MMO-träsket lockar!

Mail: maxx@nordlivpodcast.se | Twitter: @Xhephon_

Lotta Leissner
Producent | Podcaster

Arbetande spelutvecklare, med starkt intresse för gamla goda SNES titlar, men även fighting spel och överlag spel där man utvecklar sig själv konstant.

Mail: lotta@nordlivpodcast.se | Twitter: @LottaLeissner

RECENSENTER – PODCASTERS

Natalie Thorfelt
Recensent | Korrekturansvarig

Stephen King nörd som är och petar i det mesta kreativitet har att erbjuda. Trasslat sig in i spelvärlden de senaste åren och gräver sig djupare i kaninhålet allt eftersom.

Mail: natalie@nordlivpodcast.se

Niclas Emanuelsson
Recensent | Korrekturansvarig

Sjuksköterskestuderande i ålderspannet ”uppvuxen på Nintendo 64”. Har alltid haft Nintendo med mig genom livet och skiftat mellan XBOX och PlayStation. Spenderade några år i World of Warcraft’s första och andra expansion. Mina eviga snuttefiltar är Zelda: Ocarina of Time och Majora’s Mask. Har en fäbless för att stånga huvudet i väggen i form av Souls-spel. Följer NHL maniskt. Gör allt ovanstående så långt tiden med småbarn räcker till. 

Mail: niclas@nordlivpodcast.se 

Carl Holmer
Podcaster

Nätverkstekniker på dagen och FPS fanatiker på natten. CS:GO, lite CoD och ett och annat Andra Världskriget spel också. Militärspelens mästare!

Mail: carl@nordlivpodcast.se | Twitter: @HolmerCarl

Emil Levin
Podcaster | (Backup) Recensent

Vår egen indieregissör och skräckfilmsfantast som befinner sig nere på Sveriges framsida. Driver Cultpodden med Mattias!

Mail: emil@nordlivpodcast.se | Twitter: @IndieEmilGbg

Victoria Eklund
Recensent | Podcaster

Studerande tjej, som gillar taktikspel, rollspel och egentligen redo att testa det mest i spelväg! Sitter idag med Nintendo Switch, PS4 och PC – och när spelandet inte är på tapeten, så gillar hon att koppla av med att sy fräck cosplay – även om det hade önskas kunna göras i större mån! Oavsett är det mycket kul att se henne adderas till Nördliv skaran!

Mail: victoria@nordlivpodcast.se

Fredrik Lundqvist
Podcaster

 

Mail: fredriklundqvist@nordlivpodcast.se

Nea Ruth
Recensent

Litteraturstudent på distans, som utöver plugget även tar del av teater och film i rollen som assistant director och production manager. Det tar inte slut där så klart, utan intresset i skräck är även stort här – vilket naturligt letar sig in i exempelvis spel. Det kusliga och sublima är sannerligen en grundstomme i hennes smak… och givetvis långt mycket mer!

Mail: nea@nordlivpodcast.se

Peter Lindqvist
Recensent

Jag startade min akademiska bana inom spel, med Leaderboard för C-64. Världens bästa golfspel. Och grafiken!! Har sedan dess gått igenom nästan alla konsoller och tycker att The Last of Us är det bästa spelet genom tiderna.

Mail: peterl@nordlivpodcast.se

 

Odd Wennerholm
Recensent

Livstidsnörd med barnsben inom Xbox och Pc. Insåg senare att det fanns andra konsoler. Självutnämnd samlare av alla typer av spel, även dom dåliga. Blir nästintill religiös när jag kommer i kontakt med ett riktigt mästerligt spelhantverk. Finner stort nöje i att finna personers spelsmak och uppmana dessa om spel som dom möjligtvis missat. Finner stort nöje i att se överdimensionerade män i stridsrustningar göra det dom är bäst på. Favoritgenre är science-fiction, favoritserie är Halo. Favorituniversum är Warhammer 40k, favoritsyssla är att städa.

Mail: odd@nordlivpodcast.se

Oscar Nyman
Recensent

 

 

Mail: oscar@nordlivpodcast.se

Emilia Krantz
Recensent

 

 

Mail: emilia@nordlivpodcast.se

Markus Bélteky
Klippare

 

Styr skutan vad gäller klippning för Cultpodden! 😉

Mail: markus@nordlivpodcast.se

 

 


VÅRA FANTASTISKA TIDIGARE REDAKTIONSKOLLEGOR SAMT HEDERSNÖRDLIVARE!

Robb Larsen Alexis Winoy Ependyma Louise
Erik Höglund Emil ’Nuke’ Nordström Martin ’Bomby’ Argenius
Andrea Söderberg Peter Tjernström Robert Jonsson
Gabriella Ragnarsson Sixten ’Sickan’ Ekstrand Henke Davidsson
Lilly Kronlund Lovisa Fischerström Johanna Lönn-Skogh
Alice Ringholm Heder Figgehn  
     

 

Stort tack!