Hem ArtiklarGuide Guide: Bästa gaming headseten just nu!

Guide: Bästa gaming headseten just nu!

av Fredrik Olsson

Oavsett om du spelar på konsol, PC; lyssnar musik eller bara tittar på film, så är ett bra gaming headset något som kan vara väldigt viktigt. Här har vi tagit fram ett par olika gaming headset inom ett par olika kategorier för att lättare rikta era surt förvärvade slantar på ett bra gaming headset. 

För konsolspelaren:


Logitech G231 Prodigy

För sitt väldigt minimala pris så får vi mycket kvalitet för pengarna, som dessutom (via 3.5 mm kontakt) utan problem går att koppla till valfri konsols handkontroll.

Ljudmässigt får du ett balanserat gaming headset som har en bra ljudbild överlag samt en ren och klar mikrofon.
Helt klart ett riktigt bra alternativ för multiplattformsspelare.

Recension – Prisbild: ca 500 kr


Några bubblare – Roccat CrossQPAD QH-90HyperX Cloud Core

 


För filmentusiasten:

För de spelare som värdesätter film (nästan) lika högt som spelen, gör rätt i att välja ett headset med mer fokus på surroundljud och långtidsanvändning.


Logitech G533 Wireless

Med ett 7.1 DTS surroundsystem som levererar en bra filmisk upplevelse, samt trådlös möjlighet, så får du verkligen mycket för pengarna. Förvisso finns storebror G933 för de som vill få fler inställningsmöjligheter.

Men för ett lägre pris så får du ändå ett audiellt imponerande gaming headset, som lär passa filmentusiaster bra.

Recension – Prisbild: ca 1200 kr


Några bubblare – Logitech G933 Artemis SpectrumCreative SoundBlasterX H7 7.1 USB – 

 

 

 


För musiklyssnaren:

För de spelare som däremot vill ha den bästa musikaliska upplevelsen, med fokus på responsiv bas, poppigt mellanregister och klart och tydligt diskant så är följande headset ett bra alternativ.


Sennheiser PC373D

Med en kristallklar ljudbild som förhöjer samtliga Spotify sessioner (utöver alla spelsessioner) så är PC373D det ultimata gaming headsetet. Förvisso måste man lägga ut mer pengar än mer ordinarie gaming headset. Men det finns verkligen inga genvägar till det perfekta ljudet.

För en högre slant så får du ett komfortabelt gaming headset som verkligen levererar ljudmässigt. Ett måste för musiklyssnarna där ute!

Recension – Prisbild: ca 2000 kr


Några bubblare – Lucid Sounds LS-30

 

 


För den välbärgade:

För de spelare som sitter på enorma resurser och inte vill kompromissa på något sätt så finns självklart enormt många alternativ. Här är komfort och mobilitet A och O, vilket för oss till följande headset.


Astro A50

Astro A50 förser spelaren med trådlöshet och superb komfort. Med modmöjligheter och en ljudbild som lär tillfredsställa de flesta spelare, så är Astro A50 verkligen en favorit för många spelare. Inte nog med att den kommer i två olika färger (blått eller grönt), utöver att du kan använda de på PC, så kan de även användas till Xbox One eller Playstation 4.

Trots den höga slanten så är det mycket valfrihet och lyx som ges. Ett perfekt alternativ för de med mycket pengar i fickan!

Recension – Prisbild: ca 3100 kr


Några bubblare – Blue SadieSteelSeries Siberia 800 

 

Du kanske också gillar