Hem ArtiklarAnnat Nörderi Guinness Rekord försök | Störst samling av människor klädda som Spider-Man

Guinness Rekord försök | Störst samling av människor klädda som Spider-Man

av Redaktionen

I och med lanseringen av Marvel’s Spider-Man spel, så har man försökt skapa ytterligare rubriker!

Det nuvarande rekordet uppnåddes i Sydney 2015 av Charterhouse Medical, när 438 människor samlades i Spider-Man-dräkter. Vi tror att det finns goda möjligheter att slå ett nytt rekord. Det skulle vara fantastiskt att göra det i Sverige tillsammans med alla Spider-Man och PlayStation fans, säger Kjetil Walseth på Nordisk Film och PlayStation Nordic.

Världsrekordförsöket kommer äga rum klockan 11.30 på Comic Con Stockholm den 16 september, i auditoriet på Kistamässan. Alla deltagare får en dräkt att behålla, inspirerad av den nya dräkten i PS4-spelet Marvel’s Spider-Man, som har ett vitt spindelemblem på bröstet. Du kan registrera dig för försöket vid PlayStations monter från kl. 10.00.

Alla gäster på Comic Con Stockholm över 18 år är välkomna att delta i världsrekordförsöket. Det finns ett begränsat antal dräkter som delas ut så länge lagret räcker. Deltagare på 16 eller 17 år behöver ett skriftligt intyg från en förälder eller förmyndare för att delta. Under själva eventet kommer det finnas flertalet aktiviteter och deltagare har möjlighet att vinna PS4-konsoler och Marvel’s Spider Man till PS4. Spelet finns även att testa i PlayStation-båset på Comic Con Stockholm.

UPPDATERING!

Nog ägde det rum alltid – två av våra egna Nördlivare (Danny aka @Varilion och Emil @IndieEmilGbg ) var faktiskt med i folkmassan som tillsammans skapade ett nytt världsrekord. 547 härligt galna ”Spider-Men” sågs slå det tidigare rekordet.

Så, kommer du besöka Comic Con så kan det vara ett perfekt tillfälle att testa dina spindeltalanger! Vi i Nördliv kommer finnas på plats – så hoppas vi ses där!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Playstation”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar