Hem ArtiklarAnnat Nörderi Retrospelsmässan 2017! Snart dags igen! @nordlivpodcast besöker @RSMGBG

Retrospelsmässan 2017! Snart dags igen! @nordlivpodcast besöker @RSMGBG

av Redaktionen

I slutet på April leder inte alla vägar längre till Rom; utan till Retrospelsmässan i Göteborg. Sedan 2010 så har denna mässa växt sig allt större, och i år ser det verkligen ut att bli den största mässan någonsin. Arkadmaskiner, flipperspel, mängder med cosplay, försäljning av retroprodukter och mycket mer kan finnas runt om i lokalen. Ett regelrätt ’Mecka’ för retrospelsfantasterna. Nördliv kommer vara på plats, kommer ni?

Så inte nog med att denna eminenta mässa går av stapeln! Ni kommer även finna Nördliv på golvet. Ett antal medlemmar ur Nördliv kommer befinna sig på plats för att bevaka, prata retrospel och helt enkelt uppleva mässan! Kom gärna fram och säg hej!


Så är du en älskare av äldre generationers TV- och datorspel och allt däromkring? Eller är nostalgikicken det du är ute efter? Då ska du ta dig till Frihamnspiren i Göteborg den 29e april för den sjunde upplagan av Retrospelsmässan.

Arkad eller flipper! Vad föredrar du? Prova på RSM 2017!


Detta årligt återkommande event ger dig möjlighet att prova mängder av äldre konsoler och datorer samt ta del av flera roliga saker som speltävlingar, marknadsdel och utställningar.

På Retrospelsmässan kan följande saker exempelvis göras:

  • Prova klassiska spel på mängder av olika spelkonsoler och datorer
  • Handla i en stor marknadsdel med säljare där du kan fynda retrospel och tillbehör
  • Delta i speltävlingar i flera olika retrospel med chans att vinna fina priser
  • Kolla in utställningar med klassiska spel, hårdvara samt tillbehör
  • Arkadspel, Flipper, Cosplay, LAN samt massa mer spännande saker!

Ska ni besöka mässan? Vad ser just ni fram emot, och vad är bäst med Retrospelsmässan? Skriv era tankar i kommentarsfältet nedan! 
Ni kan även dela med er av era upplevelser från Retrospelsmässan och varför just ni vill besöka det till oss att ta upp i podden! Maila in på info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar