Hem ArtiklarAnnat Nörderi Stream of Annihilation

Stream of Annihilation

av Redaktionen

Med en sådan titel kan själva nyheten knappt väga upp, men men. Wizards of the Coast utannonserade nu i veckan ett livestream event de kommer hålla mellan 2:a och 3:e Juni i Seattle, som kallas för Stream of Annihilation. Där kommer de avslöja nästa stora storyline i Dungeons & Dragons.

Men det är inte allt! Stream of Annihilation kommer även fira den succé som D&D har haft i livestream världen de senaste åren, och därmed har WotC bjudit in stora D&D streamers från världen över. Det kommer streamas Dungeons & Dragons mellan 10 på morgonen till 22 på kvällen båda dagarna under eventet.

Bland de grupper som blivit inbjudna, finns två som ligger mig nära hjärtat, nämligen Wizards of the Coasts egna Dice, Camera, Action! och YouTube gruppen Yogscasts High Rollers.

Utöver D&D spelande (vad mer vill man ha?!), så kommer det höras av från Dungeons & Dragons relaterade saker som D&D Beyond, Neverwinter, och mycket mer.

Jag är extremt hypad för detta event, och kommer troligtvis följa så mycket av det live som möjligt, men då tidszoner är tidszoner, så kommer nog en hel del behöva kollas på i efterhand.

Allt vi vet i dagsläget om schema osv. är att det kommer sändas mellan 10-22 2:a och 3:e Juni på Wizards of the Coasts Twitch, men mer information kommer dyka upp vidare i Maj.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Stream of Annihilation

 

Du kanske också gillar