Hem ArtiklarAnnat Nörderi Carls Podcast tips!

Carls Podcast tips!

av Redaktionen

Att lyssna på podcast har jag själv gjort sedan en lång tid tillbaka, och som jag nämnt tidigare var mitt podcastlyssnande en stor anledning till att jag själv hoppade in i Nördliv. Nedan kommer de senaste avsnitten i några av de favoriter som jag stött på under tidens gång!

Painkiller Already

 

The Co-Optional Podcast

 

PC Perspective Podcast

 

The RT Podcast


Dan Carlin’s Harcore History
https://www.youtube.com/watch?v=J7CmBN741Vw

Om det är någon som är nyfiken så använder jag appen Podcast & Radio Addict för att lyssna på min telefon. Starkt rekommenderad för appens enkelhet men också många avancerade inställningar så som möjligheten att automatiskt uppdatera och ladda ner nya avsnitt från RSS-flöden och även automatiskt radera avsnitt som du lyssnat färdigt på.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar