Hem ArtiklarAnnat Nörderi Vilket vore det mest svenska sättet att döda någon? | Bästa svaren tas upp i kommande Halloween avsnitt av Nördliv!

Vilket vore det mest svenska sättet att döda någon? | Bästa svaren tas upp i kommande Halloween avsnitt av Nördliv!

av Redaktionen

I sann Halloween-anda vill någon (*host* Sara *host*) att ni tittar djupt inom er själva och framkalla eran inre Typical Swede för att hitta svaret på frågan: Vilket vore det mest svenska sättet att ta kål på någon? Sara frågar åt en vän som söker era kreativa svar…

Ponera att det kommer släppas en ny svensk rysare. Det är en grå dag under vilken årstid som helst. Mitt under dagens fikapaus bryter ett regn ut i hela Sverige. Ingen misstänker att det ljumma regnet enbart är en trojansk häst för ett luftburet virus. På bara några sekunder blir alla i vårt avlånga land helt mordtokiga! Det finns dock en liten hake för alla oss nyblivna psykopater: epidemin gör att vi alla anammar den svenska stereotypen och detta speglas i våra mordiska handlingar.

Låt oss helt enkelt, med glimten i ögat, leka lite med svaret på frågan:

Vilket vore det mest (stereotypiska) svenska sättet att ta död på någon?

Skicka era svar direkt till mig på sara@nordlivpodcast.se, eller Nördlivs huvudmail: info@nordlivpodcast.se eller via min twitter (@Zharwyn) eller släng in en kommentar på Instagram (@zharwyn) under denna post. Låt kreativiteten flöda när det gäller både orsak och verkan! Var, när och hur? Vilket/vilka typiska svenska ting kan användas som mordvapen? Har du ett kort och koncist svar? Toppen! Har du ett lagom antal idéer? The more, the gorier!

De bästa bidragen kommer jag (Sara) att läsa upp i ett kommande Nördliv-avsnitt för att få till en riktigt mysig Halloween-känsla i podden! Givetvis kommer jag att släppa en lista på alla era tokiga, roliga och kreativa svar i ett framtida inlägg här på sajten. Skriv gärna vilket (första)namn/användarnamn (från t.ex. twitter/Instagram) som ni vill att jag använder när/ifall era svar nämns i podden och på sajten.

Vi på Nördliv kommer även att välja ut några av våra absoluta favoritbidrag som vi vill ska slåss till döds i en lagom spännande battle royale! Detta dödliga event kommer att släppas i form av en poll på sajten och således kommer bidragens öde att hamna i era händer. Ni kommer att få rösta på bidraget som ni tycker borde överleva och därmed slutligen koras som det ultimata svenska sättet att döda någon.

Ni har på er till den 27 Oktober, då vi kommer samla ihop de fräckaste svaren och redovisa dem i Nördlivs Halloween-avsnitt.


Disclaimer: Vi på Nördliv tycker givetvis inte det att är okej att mörda någon eller att på något sätt förvålla någons död. Vi vill att ni leker med den svenska stereotypen med glimten i ögat, men tänk även på att samtidigt hålla en god ton. Kränkande/diskriminerande svar undanbedes.


Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar