Hem ArtiklarAnnat Nörderi Assassin’s Creeds Hidden Blade Kuriosa

Assassin’s Creeds Hidden Blade Kuriosa

av Redaktionen

Assassin’s Creed har en hel del spel bakom sig, och säga vad man vill om gameplay och story, så tycker i alla fall jag att en av de coolare tilläggen till spelvärlden var Hidden Blades som bekant introducerades i Assassin’s Creed 1.

Det har funnits liknande vapen innan, både i spel och historiskt, men presentationen och användningen som Ubisoft visade upp i.o.m. första spelet har gett fantasin liv. I en artikel på Assassin’s Creed hemsida visar de nu upp och pratar om designen på några av de mest populära Hidden Blades de senaste 10 åren; något som jag tycker är väldigt fascinerande och kul!

Personligen så är jag ett fan av Hook Blade som introducerades i Assassin’s Creed Revelations, då jag tycker det är ett coolt och innovativt tillägg till det som redan introducerades i föregående spel. Detta trots att jag är mer ett fan av Altaïr än Ezio, men det går aldrig fel med lite Double Blade action 😉

Följ denna länk till artikeln i fråga!


Vilket Hidden Blade är din favorit, eller har du ett annat vapen från Assassin’s Creed som du föredrar? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar