Hem ArtiklarAnnat Nörderi Stöd Musikhjälpen 2016! Auktion & Välgörenhet! #mh16

Stöd Musikhjälpen 2016! Auktion & Välgörenhet! #mh16

av Redaktionen

Idag startar Musikhjälpen 2016; en insamling för krigsdrabbade barns rätt till skola. Något som t.ex. Square Enix vill bidra till (och Koch Media ?), genom att auktionera ut en ’Ultimate Collector’s Edition av Final Fantast XV, till Xbox One.

Det är alltså ett bra tillfälle att inte bara ges möjlighet att spela ett schysst spel som för övrigt är i en snygg samlarutgåva. Det är självklart först och främst ett perfekt tillfälle att ge tillbaka något.

Om specifikt detta spel är av intresse, så finner ni länk till den här på Tradera.


Och är ni som oss i Nördliv (mestadels iaf) mot förmodan är Örebroare, så kan ni självklart även ta en titt på Musikhjälpen rent fysiskt, då det utgår från Stortorget i Örebro.  Där b.la. Kojdo Akolor, Josepfine ”Little Jinder” Jinder och ”Howlin” Pelle Almqvist från The Hives finns. Självklart går det även bra att följa via exempelvis SVT Play (man behöver så klart inte vara en Örebroare för det ?)

Här ser ni schemat för de artister och gäster som kommer medverka.
Och här för hur du skänker pengar.

Så oavsett om ni är ute efter spelet, musikupplevelserna eller något annat, så hoppas jag att ni på något sätt kan medverka för den goda sakens skull. Om inte annat så kommer Musikhjälpen hålla på från måndag den 12:e till söndag den 18:e December, så vi är säkra att ni kommer bli underhållna på ett eller annat sätt 🙂

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar