Hem ArtiklarGuide Bundleguiden 2021

Bundleguiden 2021

av Emil Nordström

Bundleguiden är tillbaka! Med färska åsikter och uppdateringar! För dig som gillar att ha ett steamkonto med hundratals spel du aldrig kommer att spela så är det här guiden för dig!


Humble bundle – Orubblig gigant

Humble bundle fortsätter att vara störst med sina bundles som sträcker sig allt ifrån böcker till mjukvara, men även till spel givetvis. Med sin Humble monthly, som är en bundle med riktigt bra spel varje månad för 12 EUR och en riktigt bra rabatt i Humbles egen butik, fortsätter Humble Bundle att vara THE place för att fylla steamkontot (och bokkontot, mjukvarukontot, språkkontot etc etc).

Fanatical – Blivande gigant

Fanatical fortsätter att växa. Med liknande upplägg som Humble Bundle men med ”Star Deals” som är tidsbegränsade erbjudande finner jag mig själv stirrandes på denna sidan minst ett par gånger om dagen. Fomo är en riktigt stark kontrollkraft! Lägg sedan till möjligheten att bygga egna bundles och du har en riktigt bra uppstickare! Att Fanatical sedan har 5% studentrabatt och konstanta erbjudanden som skickas till din epost gör dom till en riktigt farlig uppstickare!

Indie Gala – Din digitala dealer

Indiegala fortsätter att vara den där lite luriga hemsidan. Med en design som ser minst sagt sketchy ut och med en stor push för kryptovaluta och fortsatt fokus på ”vuxenspel” så är det som att gå in i en mörk gränd och handla av en dealer. Med det sagt finns det mycket kul att hämta härifrån och i slutändan är hemsidan seriös! Utöver detta kan du nu även spela ett ganska mysigt spel som heter Feudalife på hemsidan.

Daily Indie Game – Rysk soproulette

Vill du fylla ditt spelbibliotek till så låg kostnad som möjligt? Bryr du dig inte om ifall spelet ens startar? Välkommen till den ryska rouletten som är Daily Indie Game! Här har jag gjort många fynd genom åren men även gått på många nitar. Vill du verkligen utmana dig själv och din spelsmak så är det här något du ska satsa. Ring bara inte mig om din dator får blåskärm.

Groupees – Nördmedia ahoy

När man börjat tröttna på alla spel som ligger kring sig kan man bygga nya högar med musik, serietidningar, programvara och programtillbehör! Groupees har gjort under för mitt musikbibliotek, speciellt då jag gillar vaporwave och indiemusik. Groupees är en gosig plats på internet som förtjänar all kärlek i världen!

Resurssajter

För dig som vill hålla koll på alla bundles utan att ha en miljon flikar uppe så finns det två väldigt bra resurssajter att hålla koll på!


Indiegamebundles

Detta är en blogg som håller koll på alla sajters bundles och ibland även kör giveaways och egna bundles. En väldigt bra sajt som håller koll åt dig!

Gamebundles på Reddit

Är du en användare av Reddit är denna subreddit guld värd. Inte nog med att dom oftast är snabbare på att få ut länkar till nya bundles än Indiegamebundles, det är även en plats för att diskutera spelen i samtliga bundles. Jag har personligen undvikit många nitar med hjälp av denna subreddits användare!


Vi har i denna listan ej räknat med etablerade butiker så som Steam eller GoG. Även om dessa hemsidor även har bundles så är inte detta deras huvudsyssla. Har vi missat någon bundle får ni mer än gärna upplysa oss genom att lämna en kommentar!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar