Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 273 – ”En härlig stund ute i galaxen?”

Nördlivs Avsnitt 273 – ”En härlig stund ute i galaxen?”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Lotta och Jesper!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Oj oj oj – Lotta är arg! Men låt inte det hindra dig från att lyssna!

Denna vecka pratar vi om Playstation 5 avslöjandet gällande dess släppdatum och pris, men att vi beskriver vad vi känner om spelen som släpps vid lansering (samt därefter). Om det så är Final Fantasy XVI, Demon´s Souls remaken, Hogwarts Legacy eller det kommande God of War spelet. Ja det blir lite av varje sett till Playstation 5! Men utöver det så blir det även snack om Beyond Good and Evil 2, Nintendos Partner Showcase, de låga systemkraven för Cyberpunk 2077 och annat spelrelaterat!

När vi sedan kommer in på vad vi själva spelat eller sett, så förgrymmar sig Lotta över World of Warcrafts utveckling (varav ilskan), Fredrik har sladdat runt i arkadracern Hotshot Racing och Jesper ger sina första intryck av tiden med Super Mario 3D All-Stars – men sedan får vi även höra om Fredriks intryck av animeserien Hunter X Hunter! Ja, detta och mycket mer i veckans avsnitt!

PS. Vi tar även upp en fråga… Om ni fick möjligheten att ta bort ett spel – så att det aldrig någonsin funnits, vilket skulle det vara, och varför? Dåligt eller bra, det är upp till oss! Svaren hittar ni i avsnittet, precis som svaret på den Discord omröstning som gick varm under veckan som var! 

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar