Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 243 – ”Det går åt helvete i alla fall!”

Nördlivs Avsnitt 243 – ”Det går åt helvete i alla fall!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Bomby och Fyghar!

Avsnitt 243 på iTunesNördliv på Spotify


I detta avsnitt så Börjar vi med att prata om att Playstation inte kommer att medverka på årets E3. Sedan så tar vi och pratar om de spelförseningar som har rapporterats om Final Fantasy 7 Remake, Marvels Avengers, samt Cyberpunk 2077 och så diskuterar om våra åsikter angående spel som blir uppskjutning. Fyghar tar och pratar om Crash Team Racing och alla de nya gratisuppdateringar. Bomby tar och pratar varmt om Bastion och skaparna Supergiant Games. Danny pratar om att han försöker bena sig igenom några spel som ligger och dammar, där han tar sig igenom det sista DLC till Assassin’s Creed Odyssey (där han just nu har 15 dygn i speltid). Boysen tar och pratar om deras hållning angående samla på sig Trophies och Achievements. Sist men inte minst så kommer vi in på lite Youtube, här så pratar de om personligheter som The Completionist, Jesse Cox och deras Scary Game Squad, jacksepticeye och Jim Sterling. Det sista är att de pratar om TotalBiscuit påverkan på Youtube och spelindustrin. Detta och såklart lite sidospår under delens gång.

Det är en väldigt soft och sent inspelad podcast där vi myser ihop och pratar lös om lite olika saker, vi hoppas att ni finner lika mycket nöje i att lyssna på den som vi hade att spela in den.


 

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar