Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 402 – ”Skrutt också!”

Nördliv Avsnitt 402 – ”Skrutt också!”

Ja skrutt hur ska det gå med alla dagens ämnen?

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny och Victoria.


Efter en nästan en månad utan ordinarie avsnitt med nyheter och vad vi spelat kommer här nu ett avsnitt med nästan två timmar av allt det goda! Vi börjar med lite nyheter! Denna vecka blir det lite längre samtal om manusförfattarstrejken (och ev. kommande skådespelar strejk) som pågår i Hollywood, samt om hur Microsoft ska göra för att vända den neråtgående trenden och problem som de har. Brittiska konkurrensverket har sagt nej till Activision-Blizzard affären medan EU säger ja till den. Vampire Survivors kommer få en animeserie, Nicolas Cage blir spelbar karaktär i Dead by Daylight. Playstation håller Showcase nu på ondag den 24 maj och Blizzcon kommer gå av stapeln den 3-4 november. Tre stycken Geforce RTX 4060 har blivit utannonserade, med spekulativa prisbilder och prestanda. Mortal Kombat 1 får en reboot och Overwatch 2 skrotar PvE-läget. Detta och mycket mer i nyhetsbiten av podden.

Danny ventilerar lite över frustrationen av hur han upplevde Redfall, han delger positivare intryck på Hogwarts Legacy som han hunnit smita in och spela mellan recensioner. Victoria och Fredrik pratar om sina tankar och upplevelser om The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Fredrik arbetar på vår recension av Star Wars Jedi: Survivor och ger sina första intryck på spelet. Victoria delar även med sig av hennes upplevelser med Alice i underlandet inspirerade Ravenlok som hon precis spelat.

Utöver detta blir det även lite Q and A frågor. Men sen får räcka för denna veckas podcast och nu blir det tillbaka att spela mer spel.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom TwitterTransistorSteamTwitchFacebook, & Instagram.
 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar