Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 392 – ”Spidde i Götet!”

Nördliv Avsnitt 392 – ”Spidde i Götet!”

Lite rykten som florerar nu.

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Victoria och Danny.


Veckans avsnitt är här, och denna gång har vi en härlig mix av nyheter, spel som spelats och lite rykten som kommit ut. Paradox Interactive hade sin showcase där de visade Cities Skyline II. Starfield har fått ett släppdatum och det kommer även en showcase senare i år. Elden Ring får en expansion, utvecklarna av Forspoken slås ihop med Square Enix efter dåligt mottagande. The Golden Girls Take Manhattan DX är ett nytt Persona-liknande spel baserat på den gamla tv-serien. Vi tar upp och pratar om de nya trailers för; Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Robocop: Rogue City och The Lord of The Rings: Gollum. Capcom hade även de en showcase där de visade upp Street Fighter 6 och såklart Resident Evil 4, samt att man släppte ett demo samma kväll. Epic Game Store kommer låta indie utvecklare att själva kunna publicera sina spel på butiken. RYKTEN; Counter-Strike 2 är på G, Suicide Squad: Kill the Justice League kommer skjutas upp efter kritik från deras uppvisning av spelet och sist så ryktas det om att det kommer komma en brödrost i utseendet av en Xbox Series S.

Utöver nyheterna har vi såklart spelat och sett på lite intressanta och udda spel och serier. Danny och Fredrik ger sina intryck på Sons Of The Forest som de har streamat på Twitch. Fredrik pratar om Dead Space och Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. Danny berättar om PSVR2 spelet What the Bat? som han har recenserat och lite första intryck på Horizon Call of the Mountain som han även har testat på lite granna. Victoria har spelat Octopath Travelers II och ett demo på Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, samt hon berättar om den lite udda mat tv-serien Midnight Diner: Tokyo Stories.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar