Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 258 – ”Inoljad och med flaggan i topp!”

Nördlivs Avsnitt 258 – ”Inoljad och med flaggan i topp!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Fredrik och Joel!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I detta välfyllda avsnitt så pratar vi om att Geoff Keighley har utannonserat Summer Game Fest, där vi under fyra månader kommer få spel uppvisade och demos tillgängliga från en massa stora som små tillverkare. Assassins Creed: Valhalla utannonserades här i veckan med en cinematisk trailer och Danny kan inte sluta dregla över spelet, som väntat så var det under vikingatiden som spelet kommer utspela sig i. Danny och Fredrik har testat att spela som marinsoldater i Predator: Hunting Grounds, där de blivit lönnmördade av vår kära Max som Predatorn. Joel tar upp tv-serien Spartacus och beskriver scener med inoljade nakna kroppar, mord och vulgärt sex, nu blev du allt nyfiken. Vi tar kort upp den lite roliga nyheten att 100 Japanska barn kan få tillgång till varsin Super Nintendo så att de ska hålla sig inne och spela istället för att ränna runt utomhus. Fredrik talar varmt om tv-serien After Life med Ricky Gervais i huvudrollen. Danny har recenserat Trials of Mana som han pratar kort om dess brister och saker han uppskattar med spelet. AMC har svartlistat Universal från att någonsin få visa upp deras filmer på AMCs biografer världen över p.g.a. de släppte filmer direkt till streamingtjänster. The Last of Us Part II läckan tas upp där vi pratar om det som har hänt och vad som lede upp till det. Joel har slaktat lös med sin motorsågs hagelbrakare mot Locust i Gears Tactics, köttigt värre. Hades är ett spel som Fredrik har spelat på sistone och han ger oss här sina åsikter om spelet.

Sen så avslutar vi dagens del med lite Månadens Spel, här så tar vi upp några spel som kommer ut under den kommande månaden som vi tycker är värda att kolla in.

Summa summarum ett riktigt biffigt och inoljat veckans avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar