Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 360 – ”Hyr in en unge!”

Nördliv Avsnitt 360 – ”Hyr in en unge!”

Dax för lite sommarledigt.

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Mattias, Emil och Danny.


Veckans avsnitt är vår sommaravslutning då vi tar ledigt nu under juli månad. Vi inleder veckans avsnitt med lite ”köp, hyr eller släng” där vi ger oss tre alternativ och med glimten i ögat skäller ut de som vi slänger åt skogen (även fast vi tycker väldigt mycket om de spelen eller filmerna).

Nyheter som vi tar upp är t.ex. att Ron Gilbert kommer sluta lägga upp uppdateringar på hans uppkommande Return to Monkey Island efter det att ”fans” skrivit otrevliga saker till honom. Cory Balrog ställer sig bakom Ron Gilbert, samt pratar om att ”fans” desperata efter släppdatumet för God of War: Ragnarok skickar otrevliga bilder till en kvinnlig anställd. Svenska Tobii är de som kommer stå bakom eyetrackern som kommer finnas i Sonys PSVR 2. Ubisoft är en av få som kommer deltaga på Gamescom, får bara hoppas att de har något spännande att visa. Sony lanserar nya prylar, denna gång är det headset och skärmar för PC, märket heter Inzone. Nintendo Direkt Mini utannonserar massa spel och ger oss datum.

Men spel har det spelats och Danny ger oss lite mer info på FOBIA: St Dinfna Hotel, Emil har kört Quake/Quake 64 Remastered och även gett sig ut i Microsoft Flight Simulator. Fredrik har spelat Final Fantasy VII Remake Intergrade på Steam Deck och Mattias har kört Wild West för att bara nämna några spel!

Vi tar och kollar över juli månads spelsläpp.

Och vi svarar på frågor som vi har fått från vår Discord.

Sen går vi även igenom de spel som vi fick på Game Pass Roulette. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar