Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 281 – ”Vurmande i underjorden!”

Nördlivs Avsnitt 281 – ”Vurmande i underjorden!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Jesper och Joel.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Denna veckas podcast innehåller allt från svingande i New York till Swatting på spelstudios !

Vi tar upp nyheten om att Playstation 4 användare kan få tillgång till The PS Plus Collection, men bara om man har loggat in på en Playstation 5 först. CD Project Red dementerar rykten om en till uppskjutning på Cyberpunk 2077. Peter Stormare har gått ut och sagt att Constantine uppföljaren kommer att ske. Vi tar upp om de filmklipp på sociala medier med rykande Xbox One Series X och vad vi tror och tycker om dem. Danny pratar om Marvel’s Spider-Man: Miles Morales som han har spelat och recenserat. Take-Two kommer att köpa upp Codemasters, köpet förväntas att vara klart runt första kvartalet 2021. Joel pratar om hans spelande av Apex Legends, vilket är intressant då han inte vet varför han kör den typen av spel. Jesper tar upp lite kort om The Dark Picture Anthology: Little Hope som spelats på sista tiden. Jesper och Joel pratar varmt och vurmar lite för Hades som de båda har spelat. Teamet bakom XIII Remaken har kommit ut och bett om ursäkt för att de har missat helt med vad som gjorde originalet till var det var. Datum för när Wandavision kommer på Disney+ har kommit ut. Vi pratar om den som skedde på Ubisoft Montreal som skedde dagen innan avsnittet inspelande, samt våra tankar om dessa saker som sker. Jesper får prata av sig lite om Watch Dogs: Legion som han recenserade för ett tag sen. Sist men inte minst så diskuteras veckans frågeställning och omröstning, en omröstning ni lyssnare kan ta del i på Nördlivs alldeles egen Discord, som ni kan finna via nedanstående länk.

Fullt upp och mycket härliga diskussioner i veckans avsnitt!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar