Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 280 – ”Hårddisken är för liten!”

Nördlivs Avsnitt 280 – ”Hårddisken är för liten!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Robb och Lotta.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Denna veckas podcast innehåller allt från Hårddiskutrymme till uppskjutna spel !

Det nyss utannonserade Mass Effect: Legendary Edition och det nya spelet i seriens var ett ämne som Robb vurmade varmt för. Sony har gått ut att man kan bara köpa Playstation 5 online och att de ej kommer ha konsolen i butiker. Vi har fått besked att Avatar, Control Ultimate Edition och The Medium spelen har blivit uppskjutna. Lotta får prata av sig ordentligt i detta avsnitt om AMD och Nvidia. Danny Har recenserat Yakuza: Like a Dragon och berättar vad man kan se fram emot i spelet. Robb har spelet Subnautica: Below Zero och så låter vi Lotta och Robb att snabbt prata av sig om Final Fantasy XIV. Vi tar upp hur mycket utrymme som de olika nya konsolerna kommer att ha, samt våra tankar på det. Sist men inte minst så diskuteras veckans frågeställning och omröstning fram, en omröstning ni lyssnare kan ta del i på Nördlivs alldeles egen Discord, som ni kan finna via nedanstående länk.

Fullt upp och mycket härliga diskussioner i veckans avsnitt!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar