Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 265 – ”Man måste ha lite slafs!”

Nördlivs Avsnitt 265 – ”Man måste ha lite slafs!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Fredrik och Mattias!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I veckans avsnitt så tar har vi den tråkiga nyheten att Cyberpunk 2077 skjuts upp i två månader. Vi pratar lite grann om nyheten där Sonys chef Simon Rutter har sagt att Playstation 5 exklusiviteter är det viktigaste för dem. Återigen så har bann hammaren slagit ner igen, denna gång i Blizzards World of Warcraft Classic där de har bannat 74000 konton. Mattias har sett på filmen Spring som han varmt rekommenderar. Danny har spelat Beyond Blue som är ett narrativt dykarspel som kommer ut som recension inom kort. Fredrik har testat på demot för Grounded och lekt runt i de 30 minuter som man fick tillbringa där.

I Veckans Diskussion eller samtalsämne är om de spelshower som har varit på sista tiden. Vi tar upp spel som vi tyckte såg intressanta ut på t.ex. Future Gaming Show, PC Gaming Show och Guerrilla Collective. Vi tar också och går igenom våra tankar och åsikter om hur vi ser på dessa shower gentemot de vanliga E3 mässorna som brukar vara nu.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Detta är några av de ämnen och spel som snackas om i denna spelproppade veckans avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar