Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 372 – ”Crabsticks!”

Nördliv Avsnitt 372 – ”Crabsticks!”

Systemkrav deluxe i dagens del!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny och Max.


Veckans avsnitt är fyllt av både nyheter och en hel del snack om vad vi har spelat och sett.

Capcom och Konami höll båda varsin stream där det visades t.ex. upp mer av Resident Evil 4 Remaken och det blev även en utannonsering av en Silent Hill 2 Remake av Bloober Team, samt att det kommer nya Silent Hill spel och filmer. Fredrik gav oss systemkraven för Silent Hill 2 Remake, Gotham Knight, Star Ocean: The Divine Force och Resident Evil 4 Remake. Insomniac lugnar oroliga spelare att Spider-Man 2 fortfarande är satt att komma ut 2023. Sony försöker blockera att Call of Duty kommer finnas på Game Pass.

Danny har kört The Long Dark som hans Game Pass Roulette spel. Max och Fredrik har testat på en stängd Beta av Warhammer 40,000: Darktide. Fredrik har recenserat Mario+Rabbids: Sparks of Hope, samt även testat på lite kort av Gotham Knights. Fredrik ger oss sina första intryck av det nya grafikkortet Nvidia GeForce RTX 4090 som han håller på och gör tester på nu. Max pratar även om VR spelet BoneLab. Danny har sett Amsterdam och berättar vad han tycker om den stjärnspäckade filmen. Sist så ger Fredrik sitt intryck på första avsnittet av Chainsaw Man och sen även sina tankar och åsikter på första säsongen av The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Den här veckan hoppar vi över Game Pass Roulette, det kommer tillbaka nästa vecka. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar