Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 278 – ”Självmordspatrullen!”

Nördlivs Avsnitt 278 – ”Självmordspatrullen!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Joel.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Denna vecka så är det full rulle i dagens podcast. Vi tar upp lite om Xbox kommer släppa spel till andra plattformar eller kommer hålla det på sin egna, Ubisoft slår ihop sina olika delar och skapar en ny plattform som kommer heta Ubisoft Connect. Jared Leto kommer återigen mantla rollen som Jokern i Zack Snyder’s Justice League. Marvel och Warhammer 40.000 slår sina påsar ihop och släpper serietidningar baserat på Space Marine Marneus Calgar. Joel har haft fullt upp med spelandet, han har kört Call of Duty: Warzone och tycker att det har gått bra och inte dött allt för mycket, han har hoppat in i Titanfall 2 och gläder sig åt hur varierat matcher kan var. Joel har också kört och recenserat Baldur’s Gate III och vi har en liten diskussion angående att släppa fullprisspel i Early Access. Fredrik däremot har hoppat in i Doom Eternals första del av The Old Gods och ger oss en liten smakbit av vad han tycker. Fredrik har också testat på Pumkin Jack som är lite passande nu i oktober då vi närmar oss Halloween. Sist så har Fredrik även sett Borat Subsequent Moviefilm, vi får höra lite mer ingående vad han tycker om filmen. Danny har spelat Remothered: Broken Porcelain, som nog är ett av de buggigaste spelen han har kört på länge (och han har kört alla Assassins Creed spel vid release).

Fullt upp och mycket härliga diskussioner i veckans avsnitt!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar