Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast “Nördlivs Avsnitt 167 – ”Flying Pigs in Hell!”

“Nördlivs Avsnitt 167 – ”Flying Pigs in Hell!”

av Redaktionen

Nördliv! – En podcast med fokus på spel, men även inslag av andra nördiga ämnen.

Medverkande denna gång är: Danny, Fredrik, Robb och Carl.

Avsnitt 167 på iTunes

I vårt hundrasextiosjunde avsnitt så tas följande upp!


SPEL I FOKUS (Tid: 0t 05m 31s)
Denna gång så tar Danny & Fredrik och pratar lite om State of Decay 2, Robb tjötar lite om Fable Anniversary och så har Fredrik testat på Betan för Onrush!

NYHETER (Tid: 0t 31m 55s)
Denna vecka snackar vi om Rage 2 som utvecklas utav Svenska Avalanche Studios, Sony slutar tillverka fysiska spel till PS Vita, Battlefield V nu officiellt utannonserad, vi tjötar lite om att COD Black Ops 4 och vad vi tror om deras Battle Royale och att de skippar singel kampanj och sist men inte minst så tar vi upp Microsofts nya handkontroll som de har utvecklat för personer med ett fysiskt handikapp (imponerande och härligt initiativ)!

VECKANS DISKUSSION (Tid: 0t 48m 25s)
Speluppskjutningar! Många ser dessa som djävulens påfund, vissa ser det som oundvikligen gott! Öppen diskussion kring när spel skjuts upp!

ÖVRIGA NÖRDÄMNEN (Tid: 1t 17m 35s)
Fredrik och Danny har sett Deadpool 2 och pratar lite kort om den, Fredrik har sett på den Danska Zombie serien The Rain och hans åsikter ang. den. Fredrik har även sett Barry, en  serie om en Hitman som vill bli skådis istället, samt att vi får höra Carl prata om lite bordsspelen The Resistance och Ultimate Werewolf.


Ni finner länkar till andra platser som Nördliv huserar på Steam, YouTube, Twitch, Facebook, Hipcast & Twitter. Dessa länkar ser ni här på vår hemsida!

 

Du kanske också gillar