Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 357 – ”Suger upp all lort!”

Nördliv Avsnitt 357 – ”Suger upp all lort!”

John Blund kommer och tar dig!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Mattias och Jesper.


Veckans avsnitt är verkligen fokuserad på spel! Visst förekommer det film som exempelvis Choose or Die, tv-serier som Ms Marvel, Stranger Things säsong 4 och Jurassic World Dominion… men huvudsakligen är det spelen som är i huvudfokus när vi snackar veckans Summer Game Fest spektakel. Det är därför genomgång av flertalet showcases, där spelen vi tyckte såg mest intressant ut poängteras. Vi ger er även datum och tips på spel i allmänhet, så håll utkik efter det.

Men givetvis har vi spelat spel också, och där har vi Mario Strikers: Battle League, Fire Emblem Warriors: Three Hopes (demo), PC Building Simulator 2 beta, Slime Rancher, Tainted Grail: Conquest och One Step to Eden för att nämna några!

Vi fortsätter med Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass, vilka vi sedan ska spela på tills nästa avsnitt.  Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar