Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 271 – ”RTX Rave & Mariomani!”

Nördlivs Avsnitt 271 – ”RTX Rave & Mariomani!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Lotta!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Idag blir fullmatat med hårdvara! Först så går Fredrik och Lotta lös på utannonseringen av RTX 30 Serien och alla de fördelar som de nya korten har gentemot förra generationens grafikkort. Sen så tar vi också upp Nvidia Broadcast som är en vidareutveckling på RTX Voice, där du helt enkelt använda kraften från ditt grafikkort för att t.ex. göra greenscreen bakom dig eller så kan programmets AI plocka bort oljud i din bakgrunden. Danny har börja kört på Final Fantasy VII Remake och delger sina åsikter om vad han tycker om spelet än så länge. Fredrik har recenserat WRC 9 och pratar kort om det, men har ett större utlägg om Project CARS 3 och varför han får ”bara en bana till”-känsla i spelet. Lotta och Fredrik har kört Fall Guys: Ultimate Knockout tillsammans och låter oss få ta del hur bra det har gått för dem. Fredrik har även sett Bill & Ted: Face the Music och ger oss små glimtar om vad filmen handlar om.

Vi fick helt plötsligt i vecka även en Nintendo Direct som visade upp spel i Marios ära då det är hans 35:års jubileum. Vi fick t.ex. se en Game & Watch: Super Mario Bros, där vi kan spela original Mario Bros spelet, vi fick även Mario Kart Live: Home Circuit där du kan köra omkring med en radiostyrd Mario eller Luigi på en bana i ditt vardagsrum och samtidigt se var du kör via din Switch. Vi fick även en box samling av 3D spel som heter Super Mario 3D All-Stars, plus Super Mario 3D World som ges nytt innehåll till spelet med nya tillägget Bowser’s Fury.

Vi tar upp den väldigt tråkiga nyheten om att Chadwick Boseman har gått efter en lång tids kamp mot cancer, han var först och främst känd för många som Black Panther i Marvel filmerna. Vi delger våra tankar och åsikter om honom och hans karriär.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar