Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 370 – ”Kattens Pyjamas!”

Nördliv Avsnitt 370 – ”Kattens Pyjamas!”

Räcker det verkligen inte med päls?

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny och Mattias.


Veckans avsnitt är fyllt av både nyheter och en hel del snack om vad vi har spelat och sett. Fredrik pratar om ryktet att Halo-teamet byter till Unreal Engine, utannonseringen av Need for Speed Unbound och att Steamdeck nu finns tillgänglig för alla förhandsbokning behövs. Mattias pratar om att Starbreeze ska börja publicera spel igen, att The Medium blir TV-serie och att en hängiven skara fans ämnar släppa Duke Nukem Forver som det var 2001. Danny ger oss lite nyheter kring Playstation VR 2, pratar om nya Super Mario Bros filmens trailer och ryktet kring en eventuell expansion till Horizon Forbidden West.

Mattias har spelat Tinykin och Lovecraft’s Untold Stories 2. Han har även sett på serien Primal efter Fredriks rekommendation och Netflix nya serie Dahmer-Monster: A Jeffrey Dahmer Story. Fredrik har spenderat lite tid i spelet Railgrade. Danny har lekt kirurg i Surgeon Simulator 2 och har även tuggat i sig lite nostalgi i form av tecknade serien Bravestarr.

Den här veckan är dessutom Game pass Roulette tillbaka! Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar