Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 215 – ”Tidbaserade uppdrag, ja tack!”

Nördlivs Avsnitt 215 – ”Tidbaserade uppdrag, ja tack!”

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Danny, Bomby och Emil.

Avsnitt 215 på iTunesNördliv på Spotify


VECKAN SOM HÄNT! (Tid: 0t 02m 21s)
Den här veckan så pratar Danny om Pokémon Detective Pikachu och Aladdin som han har sett på bio. Bomby ger ett första intryck på Shakedown: Hawaii och Danny om Everybody’s Golf VR som de håller på och recensera. Emil är glad över att ha en dator och kunna spela på och pratar om upplevelsen att kunna få spela S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Vi pratar även om att Sony startar upp egen studio för att skapa film på deras egna IP:n och att John Wick skapare skriver manus för Just Cause filmen.  Sonic the Hedgehog filmen skjuts och så pratar vi om den katastrof som är Epic Games Stores rea. Och sist så tar vi upp att spelberoende nu klassificeras som en sjukdom av WHO.

VECKANS DISKUSSION (Tid: 1t 06m 42s)
Handhållen framtid! Kommer vi se fler handhållna enheter? Är tiden förbi eller kommer några överraska? Vilka spel var bäst och vilka är fördelarna med handhållet?

LYSSNARFRÅGOR (Tid: 1t 35m 51s)
Den här veckan så får vi frågan om när man kan introducera sitt barn för spel och om det finns någon specifik ålder som är bäst för det.


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar