Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 363 – ”Vi och våra svarta hål!”

Nördliv Avsnitt 363 – ”Vi och våra svarta hål!”

Ringarnas härskare är nu svenska!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny och Max.


Veckans avsnitt är en salig blandning av spel, film och nyheter. Det finns lite roliga saker att prata om, om det så är drömmande serier eller mini konsoler.

Nyheter som vi tar upp är t.ex. att Mega Drive 2 släpps nu i höst här i Europa. Embracer Group köper rättigheterna till Sagan om Ringen och allt som det innefattar. Death Stranding släpps till PC Game Pass inom kort. Dead Island 2s släppdatum har läckt på Amazon. Star Wars: Knights of the Old Republic Remaken har nu bytt utvecklare. PS+ är fortfarande tomt på nya spelsläpp i Extra/Premium även under Augusti. Hackers hittar hintar om en Sony PC launcher i Spider-Man Remastereds PC version. 

Men nu blir det lite vad vi har spelat och sett på. Fredrik ger oss sin åsikt ang. Xenoblade Chronicles 3. Han har även kört Sweet Transit och Astria Ascending. Danny har recenserar RedOut 2 där man kan köra runt ett svart hål. Max pratar om Metal: Hellsinger. Sandman har släpps och Max och Fredrik ger oss sina tankar om serien. Max har också sett den nya Predator filmen Prey, var den något bra eller en lätt glömd rulle? 

Vi fortsätter med Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass, vilka vi sedan ska spela på tills nästa avsnitt.  Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


 

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar