Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 262 – ”Älska din fiende?!”

Nördlivs Avsnitt 262 – ”Älska din fiende?!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Fredrik och Fyghar!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I veckans avsnitt så pratar gubbarna grus om ryktet att Henry Cavill kanske förhandlar med DC om att komma tillbaka som Superman. Vi tar upp om att Sony äntligen har kommit ut med att de ska ha en egen show där de ska visa upp de spel som vi kommer få på Playstation 5, vi delger våra tankar och spel vi hoppas kunna få se på showen. Läckan från Inet om att Metroid Prime Trilogy kommer ut är något som kan vara kul om det stämmer för Switch ägarna som saknar ett Metroid spel på den. Joe Rogan blir exlusiv för Spotify, här är det inte så mycket just hans byte som är det viktigaste utan vad de kan betyda för de olika plattformarna. Danny har recenserat och spelat Minecraft: Dungeons ihop med Fredrik, vad är våra tankar på spelet och vad hade vi gamla rävar önskat hade funnits i spelet. Vi kom lite kort in på spelande för barnen (specifikt Fredrik och Fyghars erfarenheter med deras egna barn), hur man sätter gränser och hur man uppmuntrar till spelande och när. Fyghar och hans dotter har precis sett på Frost 2, här så får vi åsikter från alla tre gubbar om vad de tyckte om filmen. Sist men inte minst så tar vi och nosar lite på MicroProses nya spel The Mighty Eight som är ett VR spel där man kan spela med upp till nio vänner i ett bombarplan och hur det kan tänkas vara.

I Veckans Diskussion så är frågeställningen: Stereotypen om vuxna gamers! Hur ser omvärlden på gamers? Är det en generationsfråga, och var övergår gaming från intresse till osunt beteende? Vi går in på djupet av frågan och går även över på andra frågeställningar som hänger ihop med synen på ”gamers”! En väldigt mustig diskussion där vi verkligen djupdyker och delar med oss av våran syn på frågeställningen.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Detta är de ämnen och spel som snackas om i denna mumsiga veckans avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar