Hem NyheterSpelnyheter Abonnemangstjänsten PlayStation Now | Nytt lägre pris och utökas med fler storspel

Abonnemangstjänsten PlayStation Now | Nytt lägre pris och utökas med fler storspel

av Redaktionen

Idag täcker Playstation Now en stor del av den globala marknaden, och nu kommer abonnemangstjänsten för molnbaserade spel utöka på flera sätt. Idag komma ett Playstation Now abonnemang kosta 110 SEK för en månad – där nya titlar nu tillkommit under begränsad tid. Spel som exempelvis Grand Theft Auto V och God of War som läggs till bland de fler än 800  PlayStation-spel som finns tillgängliga. Molntjänsten erbjuds på PlayStation 4-system och PC till följande priser: 110 SEK per månad, 270 SEK per kvartal och 650 SEK per år. 

Idag lanseras:

  • God of War – God of War från Santa Monica Studio fick ett antal ”Game of the Year”-priser 2018 över hela världen.
  • Grand Theft Auto V –Grand Theft Auto V från Rockstar Games är det mest sålda spelet i den nuvarande generationen.
  • inFAMOUS Second Son –från Sucker Punch Productions är ett av de mest sålda PlayStation 4-spelen hittills.
  • UNCHARTED 4: A Thief’s End – Naughty Dogs prisbelönta spel från 2016 som BAFTA utsåg till bästa spel 2017.

– Efter PlayStation Now-expansionen tidigare i år har vi täckning för mer än 70 procent av vår globala PS4-användarbas, vilket gör detta till det perfekta tillfället att förnya tjänsten med ett mer tilltalande pris och ett starkare innehållserbjudande. Vi har samlat på oss massor av kunskap om molnspel sedan PlayStation Now lanserades 2014. Det, tillsammans med vår 25-åriga erfarenhet inom spelbranschen och de starka partnerskap vi har utvecklat tillsammans med spelutgivare, gör att vi kan fortsätta att vara ledande och nyskapande inom det här området i takt med att spelbranschen utvecklas, säger Jim Ryan, vd för Sony Interactive Entertainment.

PlayStation Now lanserades 2014 och ger spelare möjlighet att välja hur de vill få tillgång till sitt spelinnehåll. Spelare kan välja att strömma hundratals PlayStation 4, PlayStation 3-och PlayStation 2-spel som finns på PS4-systemet eller på PC-enheter, eller hämta fler än 300 PS4-spel till sina PS4-system. Vissa hämtade spel har funktioner för nedladdningsbart material och andra tillägg som köpts av användaren, samt PS4 Pro-förbättringar.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar