Hem NyheterSpelnyheter Iwaihime kommer till väst den 23 oktober

Iwaihime kommer till väst den 23 oktober

av Redaktionen

Ryukishi07 kanske inte säger er så mycket. Men om vi säger When They Cry serien kanske det hoppar till.

Ryukishi07 är känd för att göra söta oskyldiga skolflickor till psykopatiska mördare som sänder kalla kårar ner för ryggraden. Med en mängd manga, visual novels och även en remake av When They Cry så har han varit minst sagt aktiv på det senaste.

Fyra år efter sin japanska release kommer nu ännu ett av hans spel till oss i väst på engelska, nämligen Iwaihime. Inte nog med att detta spelet äntligen kommer hit, det är även lite av en ultimate edition vi får. Justerad story enligt Ryukishi07s önskemål, nya bilder och även omgjorda bilder ifrån originalet. Denna utgåva vid namn Iwaihime:Matsuri släpptes till PS4 och PS Vita i Japan 2017 och nu när det kommer till väst så får vi alltså det kompletta paketet.

Spelet kommer lagom till Halloween den 23 oktober och om inte det vore nog för att få upp hypen så finns även en demo ute på Steam! Någon av oss på redaktionen kan inte vänta med att sätta tänderna i detta spelet. Gissa vem!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: Steam, ShiraVN

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar