Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 263 – ”Högt tryck och väldigt mumsigt?!”

Nördlivs Avsnitt 263 – ”Högt tryck och väldigt mumsigt?!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Emil och Carl!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I veckans avsnitt så hade vi tänkt tagit upp om Playstation mässan som skulle varit i veckan, men p.g.a. oroligheterna som är i USA så valde dom att skjuta upp den. Paradox har tecknat kollektivavtal och vi går igenom vad de kan betyda för spelindustrin och förhoppningar med det. Vi pratar om de 5000 biografer som ev. kommer stängas ner permanent i Kina, samt att vi pratar om Ryan Gosling som kommer att ta sig an rollen som den ikoniska varulvsmannen. Vi pratar även om hur spelstudion Star Theory Games som utvecklar Kerbal Space Program 2 blev förda bakom ljuset och Take-Two som avbröt samarbetet och snodde de anställda och spel. Emil pratar varmt om Barry Lewis Youtubekanal My Virgin Kitchen, samt att Carl kommer in på mat-Youtubekanaler han ser på och även sin nya tryckkokare som han har köpt (och andra köksapparater vi har i hemmen). Emil har spelat City: Skylines som han tyvärr inte riktigt har kommit in i, han har även lekt lite bonde i Stardew Valley som avslappning. Carl har äntligen lyckats skicka iväg sin raket i Factorio och berättar om sin upplevelse med de dagar han spenderat i spelet för att uppnå det. Emil har även kollat på Sherlock, vi pratar om serien och om Sherlock Holmes i film och andra tv-serier. Danny har slöspelat lite Assassins Creed Unity och plockat lite samlarobjekt på kartorna, samt att han är nu inne på och försöker bli klar med sista DLCn för Assassins Creed Odyssey. Vi pratar om hur Sony kräver att alla spel som lämnas in till dem efter den 13 juli måste vara framåtkompatibla med Playstation 5,  samt att alla deras förstapartsspel för Playstation 5 bara kommer fungera på den och ej kunna spelas på nuvarande och kommande konsoler.

Eftersom det är första avsnittet i månaden så har vi Månadens Spelsläpp, där vi tar upp några spel som släpps som kan vara värda att kolla in.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Detta är de ämnen och spel som snackas om i denna mumsiga veckans avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar