Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 359 – ”Vi känner hat!”

Nördliv Avsnitt 359 – ”Vi känner hat!”

Hat är kanske lite överdrivet.

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Mattias och Danny.


Veckans avsnitt är en liten blandning mellan spel, tv och film! Vi pratar om säsongsavslutningen av Obi-Wan Kenobi och vad vi överlagt tyckte om serien, samt att Fredrik går igenom Umbrella Academy säsong 3. Mattias pratar om skräck komedin Cherrypicker.

Nyheter som vi tar upp är t.ex. att krypto miners och internetcaféer säljer av sina grafikkort på grund av kryptokrasch. Xbox satsar på att få utvecklare att göra demos på sina spel. Nya rykten om när släppdatumet på God of War: Ragnarök släpps, kan vi få reda på releasedatumet i slutet av månaden tro? Yves Guillemont (Ubisoft) sänker själv sin lön med en tredjedel och Andrew Wilson (EA) får sin lön halverad av aktieägarna. John Williams avslutar sin karriär efter Indiana Jones 5, samt att Brad Pitt ser slutet på sin filmkarriär. Vi pratar även lite om Playstation premiumtjänsten som har lanserats i Sverige.

Men här blir det lite spel, och där har vi pratat om Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge, FOBIA: St Dinfna Hotel, Warhammer 40.000: Battlesector, The Quarry och Soul Calibur VI för att bara nämna några!

Och vi svarar på frågor som vi har fått från vår Discord.

Vi fortsätter med Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass, vilka vi sedan ska spela på tills nästa avsnitt.  Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar