Hem NyheterSpelnyheter Marvel’s Avengers | Trailer & speltid

Marvel’s Avengers | Trailer & speltid

av Redaktionen

Mer Avengers, yay!

Utöver ovan trailer – så har även mer info kring hur mycket speltid som kan förväntas i spelet, i den singelspelskampanj och den serie av multiplayer uppdrag som kommer förekomma.

I en intervju, där speltid kom upp som ämne, besvarade Crystal Dynamics Senior Brand Director Rich Briggs att tidsmängden kommer motsvara det som exempelvis Tomb Raider fans blivit vana med.

”Jag tror det beror på exakt hur djupt du vill gå in i det” sa Briggs ”Så om du tänker på tidigare Crystal spel, så vet du att om du vill spela dig igenom kärndelen av spelets berättelse så kommer det ligga runt 10-12 timmar.”

Briggs fortsatte med att poängtera att om du som spelare vill se allt som finns, med sidouppdrag och rubbet, så tittar vi snarare på 30+ timmar. De kunde förvisso inte sätta en exakt tidsmängd just nu, då det arbetas på, men någonstans där borde det landa.
 
"Marvel's Avengers kombinerar en originalhistoria med singelspel och samarbetsspel i den definitiva Avengers-spelupplevelsen. Samla i lag med upp till fyra spelare online, behärska extraordinära förmågor, anpassa en växande hjältelista och försvara jorden från att eskalerande hot. Med regelbundna innehållsuppdateringar kommer Marvel's Avengers att ta spelare på en episk resa som levererats under flera år. Detta spel är vad som är nästa för Avengers. "

Marvel´s Avengers släpps den 15 Maj 2020, och kommer släppas till Playstation 4, Xbox One, PC och Stadia.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Comicbook.com

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar