Hem NyheterSpelnyheter Ark: Survival Evolved ute efter två år i Early Access!

Ark: Survival Evolved ute efter två år i Early Access!

av Redaktionen

När vi gjorde en tidig förhandstitt på den tidiga ”early access” versionen av Ark: Survival Evolved i oktober 2015 så fanns uppenbarligen potential. Nu har det till slut släppts i skarp version.

Vi täckte nyligen lite kort om att ARK kommer ut i affärerna, men här får ni lite mer detaljerad info kring vad som faktiskt ingår. Se annars tidigare nyhet här.

ARK kan nu köpas på skiva som både basspelet – ARK: Survival Evolved – och Explorer’s Edition. Explorer-utgåvan tar basspelet och ger tillgång till alla nuvarande och kommande expansionspaket, som börjar med Scorched Earth (tillgänglig nu) och innehåller fler DLC-paket som lanseras senare i år och under 2018.

Spelet har sedan sin ”early access” debut haft över 10 miljoner spelare som strövat över den dinosauriefyllda ön och kommer nu alltså i ”retail” version, för alla större plattformar ( Playstation 4, Xbox One, Steam, Mac och Linux).

Något som ytterligare utmärker denna skarpa butiksversion är att den även har följande innehåll i sig:
Orkesterljudspår: Av kompositör Gareth Coker (Minecraft, Ori and the blind forest) som spelade in spelmusiken på Abbey Road Studios i London med den berömda Philharmonia Orchestra. 
Ragnarok DLC: En gratis expansionskarta byggd av medlemmar i ARKs modding community; en karta som även lanserats för PlayStation 4 och Xbox One-plattformar! En ö på 144 kvadratkilometer med en hel mängd olika ”biomer” och nya distinkta varelser.
Storyline & ”End game” innehåll: Spelarna även få en bättre känsla av var de är, varför de är där och vad ARK faktiskt är. Samt en ny slutboss som du kan vinna över ensam eller med vänner.
Två nya varelser: 
Otter – Finns längs öns många vattenvägar, den här vänliga furiga varelsen rider på din axel, håller dig varm och är den enda ARK-varelsen som kan skörda de eftertraktade svarta pärlorna!
Phoenix – Finns bara på ARK Scorched Earth expansionspaketet, det här mytologiska varelsen framträder under extrema värmeböljor och om provocerade uppsättningar är uppenbara med en enda bit!
Massor av buggfixar, tillsammans med kvalitet och optimering ändras för en mjukare spelupplevelse

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=5fIAPcVdZO8″ width=”1200″ height=”480″]


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”PRNordic”

 

Du kanske också gillar