Hem NyheterSpelnyheter Little Nightmares II | Trailer & Releasedatum från Gamescom

Little Nightmares II | Trailer & Releasedatum från Gamescom

av Redaktionen

Little Nightmares II kommer att finnas tillgänglig den 11 februari 2021 på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC Digital.


BANDAI NAMCO Entertainment Europe meddelar att Little Nightmares II kommer att finnas tillgängligt den 11 februari 2021 på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC Digital. Spelet kommer också att finnas tillgängligt senare 2021 på PlayStation 5 och Xbox Series X, och en gratis uppgradering kommer att vara möjlig för dem som redan äger titeln.

Spelet låter spelarna ta kontroll över Mono, en ung pojke som fångats i en förvrängd värld, som kommer att åtföljas av Six, huvudpersonen från det första spelet, som kommer att vara datorstyrd. Spelare måste binda och arbeta med Six för att lösa pussel, upptäcka världens dystra hemligheter och fly från dess monstruösa invånare, som den skrämmande jägaren och den groteska läraren.

”Vi är verkligen glada över att äntligen kunna visa mer om Little Nightmares II , ett år efter tillkännagivandet på gamescom 2019″, säger Lucas Roussel, producent på Little Nightmares II . ”Vi ville spendera mer tid på spelet och ge det ännu mer kärlek, så vi kunde skapa bästa möjliga upplevelse för att glädja våra passionerade fans.”


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bandai Namco”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar