Hem NyheterE3E3 2019 E3 Xbox | Xbox Scarlett, Elite handkontroll & xCloud

E3 Xbox | Xbox Scarlett, Elite handkontroll & xCloud

av Redaktionen

Nästa jul går i scarletts tecken!

Project Scarlett

Projekt Scarlett som är nästa konsols arbetsnamn kommer komma under julen 2020. Dess Zen 2 + Navi tech sades vara 4 gånger snabbare än Xbox One X, med 8K, 120FPS och variabel refreshrate. Sedan att den skulle ha state of the art SSD hårddisk och Raytracing blev även det bekräftat. Tydligen skulle crossplattforming få än mer fokus.

Xbox Elite Controller Series 2

En ny Elite handkontroll, nu med än mer anpassningsförmåga, som redan nu går att boka visades upp. På ytan såg det snarlikt ut som föregångaren, men denna gång så lovades en stor skillnad under ytan. Mer info kommer säkert längre fram – eller på närmsta ”Inside Xbox”.

Project xCloud

Denna tjänst kommer få betydligt mer fokus, och komma att gå i kraft i oktober. Det viktiga här är att de har en form av hybridversion, där man som användare kan låta sin Xbox bli en del av gamingmolnet. Så att det på så sätt underlättar och gör molnspelandet alltmer enkelt. Ska bli intressant att höra mer om detta längre fram.

Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar