Hem NyheterSpelnyheter Final Fantasy Dissidia NT Open Beta test

Final Fantasy Dissidia NT Open Beta test

av Redaktionen

Final Fantasy Dissidia NT Open Beta är igång till den 21:a januari på PS4.

Jag har spelat lite på det spel jag ser fram emot mest i januari.
Det nya Dissidia spelet kommer utlova strategist 3vs3 fighting där många av våra Fanal Fantasy karaktärer slåss mot och med varandra.

Story mode, som bara visar ett par korta cut-scenes i betan, ger än känsla över hur de lyckats bevara karaktärernas personligheter när de har interaktion med varandra.
Saker som Squlls brooding och hoppas han inte behöver ta ta itur med andra om han inte måste, samt Kefka skuttar runt och sjunger ”Doom and Death” och är allmänt nöjd över kaos.

Dock måste man ta och lära sig kontrollerna då de är ganska unika även för mig som spelat de två tidigare Dissidia spelen på PSP.

Begränsat i Betan är 4 cut-scenes i story mode, hälften av karaktärerna tillgängliga att spela 6 matcher mot datorn eller online mot andra spelare i ranked mode.
Den andra hälften karaktärer var tillgänglig tidigare i veckan.

Om ni äger en PS4:a så är det bara att ladda hem från PS Store. Final Fantasy Dissidia NT kommer ut 30:e januari till PS4.

Mer info finner ni här: https://www.dissidiafinalfantasynt.com/


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar