Hem NyheterSpelnyheter Planet of Lana/Worldless | Demo på ingång!

Planet of Lana/Worldless | Demo på ingång!

En försmak av det fulla spelet!

av Redaktionen
Thunderful:s kommande indiespel Planet of Lana och Worldless kommer finnas tillgängliga i demoform för nerladdning inom kort. Det kommer vara i samband med Steam Next Fest som kommer pågå mellan 6 till 13 februari. Är ni nyfikna på något av dessa två spel – är det därför bra att hålla ögonen öppna för Steam Next Fest!
 

Planet of Lana, ett spel som finns på många spelares listor över ”mest förväntade” spel för 2023, är ett filmiskt pusseläventyr från Wishfully Studios. Med sin konststil och uppmärksammade soundtrack komponerat av den hyllade kompositören Takeshi Furukawa ser det onekligen intressant ut. Inom kort kommer ett demo finnas på spelet – i och med Steam Next Fest. Det ska låta dig besöka dess frodiga och stämningsfulla landskap med Lana och hennes kattkamrat Mui när ni arbetar tillsammans för att lösa pussel och undvika förföljande robotar. Demot ska erbjuda ett smakprov av de sevärdheter och mångfald av faror som Lana och Mui har framför sig. Demot kommer finnas här.
 
 

 
Worldless är ett stiliserat 2D-äventyrsplattformsspel med en unik blandning av metroidvania-utforskning, turbaserade actionstrider och RPG-liknande uppgraderingar – det tar bara en kort tid med demot att se hur elegant det hela sitter ihop. I Worldless utforskar du en oförglömlig miljö som inspirerar och engagerar när du lär dig nyanserna i ett optimerat stridssystem genom att bemästra din tajming och förfina dina strategier. Absorbera fiender för att lära dig nya förmågor i ett ständigt växande färdighetsträd för att låsa upp nya sätt att utforska och lägga till djup för att bekämpa möten. Du kommer att utforska invecklade områden fyllda med hemligheter, använda finess och flytande action för att avslöja dem, och engagera vilda varelser i snabba, turbaserade actionstrider. Demot kommer finnas här.
 

 

Ser ni fram emot något av Thunderfuls spel? Skriv i kommentarsfältet nedan.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar