Hem NyheterFilm/TV Nyheter Filmer att hålla utkik efter under April 2017!

Filmer att hålla utkik efter under April 2017!

av Redaktionen

Det kommer många filmer under 2017; men vi tar och tittar närmre på vårens filmer; närmare bestämt filmer som kommer ut i april månad. Vad exakt kommer och varför finner jag de intressanta?

7:a April – Power Rangers

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Få saker var så hypade som Power Rangers under 90-talet. Varenda unge ville morpha till att bli en Ranger. Och snart är det dags igen. Det tror i alla fall Lionsgate, som har investerat 120 miljoner $ i produktionen. Så man kan lugnt säga att de hoppas på en stor blockbuster hit. Och oavsett vad vi tycker och tänker om projektet, så är det ändå något som väldigt många ser fram emot.

 

12:e April – Your Name

 

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Det är inte ofta som Anime långfilmer kommer upp på de svenska biograferna. Så därför är det extra roligt att det inte bara dyker upp en sådan film. Utan att det faktiskt är en film av Makoto Shinkai. Som enligt många är den nya tidens Hayao Miyazaki. Your Name handlar om en tjej och kille med en mer udda form av distans till varandra. I tid. En till synes väldigt vacker film, som lär passa väldigt väl för den stora vita duken. 

 

12:e April – Fast & Furious 8

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Ibland vill man bara lämna hjärnan vid dörren, och låta saker sprängas, skjutas och helt enkelt bara låta högt. Fast and furious serien har blivit alltmer bombastisk de senaste åren; och denna gång så har de med sådana toppskådisar som Helen Mirren och Charlize Theron. Något som verkligen väcker nyfikenheten hos biopubliken. Sen är det over-the-top action utan några som helst tyglar.

 

26:e April – Guardians of the Galaxy Vol.2

 

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Marvel + rymdaction = skoj som tusan! Återigen får vi bekanta oss med det råbarkade gänget i Guardians of the galaxy. Och denna gång ser det ut att bli större, explosivare och roligare än någonsin. Regissör James Gunn gjorde storverk med första filmen; men då med en mer restriktiv budget. Denna gång har han fått betydligt större tyglar rent ekonomiskt. Det tillsammans med att Kurt Russel ska spela Star-Lords pappa, gör att detta är en av årets mest förväntade filmer.


Vilka filmer ser Du fram emot under April månad? Har vi missat någon? Skriv i kommentarsfältet dina tankar, alternativt maila oss på: info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar