Hem NyheterFilm/TV Nyheter Doctor Who and Doctor Who | Preview Trailer

Doctor Who and Doctor Who | Preview Trailer

av Redaktionen

Lite drygt en månad kvar tills julspecialen av den brittiska sci-fi serien Doctor Who där Peter Capaldis 12:e inkarnation av den titulära karaktären når sitt slut, och kommer återskapas som den första kvinnliga versionen, gestaltad av Jodie Whittaker.

I julspecialen kommer Capaldis Doktor dela skärmen med första inkarnationen spelad av David Bradley, som gjorde ett utmärkt jobb som samma karaktär, och hans skådespelare William Hartnell, i An Adventure in Space and Time; en dramatiserad ”dokumentär” om seriens tidiga år. Förhandstitten nedan ger oss en glimt av de två karaktärernas första besök i 12:e Doktorns TARDIS.

Julspecialen Twice Upon a Time sänds på BBC1 den 25:e December.

Jag är ett stort Doctor Who fan, och jag är väldigt hype för denna del! Det har varit en del hit och dit angående både faktumet av en kvinnlig Doktor och skådespelerskan som kommer inta rollen, men jag är optimistisk, och jag hoppas att detta, i samband med en ny showrunner, kommer föra fler människor till serien än drivs iväg!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar