Hem NyheterSpelnyheter E3 Sammanfattning – Del 1! Bethesdas E3 Show

E3 Sammanfattning – Del 1! Bethesdas E3 Show

av Redaktionen

Highlights så här inför sista dagen på E3.

De saker vi hypar oss mest över! Konferens för konferens!

BETHESDAs E3 Show

Bethesdas första E3 show var inte innehållslös.


DOOM / Release – Q1 2016

En ytterst påfläskad spelupplevelse, där du synligt drar ut hjärtat ur kroppen på monstrena samt handgripligen klyver skallen på dom.
En härligt påtaglig Doom-känsla infann sig och med gamla bekanta monster så ser det ut lika mycket spelfest som grafikfest.


Battlecry / Beta – 2015

Temat ”lag-baserad-shooter” påbörjas.
Battlecry är ett lagbaserat spel, som uppenbarligen ser bra ut, men hur spelmekaniken kommer kännas, känns aningen ambivalent. Trenden med denna typ av spel fortsätter och vi håller ett mer svalt intresse. Men man ska aldrig säga aldrig…kanske blir bra, när vi får mer info längre fram.

https://www.youtube.com/watch?v=FgAcL5yk8uo


Dishonored 2 / Release – Våren 2016
Dishonored Definitive Edition / Release – Augusti 2015

Dishonored 2 var en av de överraskningar som försökte smyga på oss, men som avslöjade sig strax innan E3 (nån försade sig vid repetitionerna). Men en mycket angenäm överraskning hur som helst.
Miljöbytet till kust staden Karnaca, samt möjlighet att välja mellan två karaktärer, Corvo Attano från första spelet, samt Emily Kaldwin. Båda lönnmördarna har unika krafter, vapen och verktyg för att eliminera sina mål.
Det ser väldigt intressant ut ( lyssna på Nördliv podavsnitt  2, för våra intryck om första spelet), och med en mer varierad spelupplevelse, och val av karaktär, så kan detta bli en stor hit. Det kommer våren 2016.

Dishonored Definitive Edition ger originalet på de nya plattformarna Xbox One och Playstation 4, redan i augusti.


Fallout 4 / Release – 2015-11-10

Fallout 4 återkom på scenen, efter att tidigare i veckan utannonserats.
Denna gång fick vi se gameplay, vilket påvisade dels tiden innan katastrofen, såväl som efter. Spelmekaniskt känns det väldigt lik trean och New Vegas, vilket är roligt. Men det lägger till ett crafting system samt möjligheten att modda dina vapen. Och slutligen att du kan bygga ditt eget hur med hjälp av material du hittar ute i det postapokalyptiska landskapet. Mer godis helt enkelt!


De övriga spelen

The Elder Scrolls Online – Tamriel Unlimited – Ny del i MMO spelet. Mer godis åt fansen helt enkelt.
The Elder Scrolls: Legends – Ett strategiskt kortspel för PC och iPad.
Fallout Shelter – Ett gratis mobilspel för iPhone/iPad där du kontrollerar ett underjordiskt valv. Bygg ditt perfekta valv och se till att innevånarna däri är lyckliga.

 

Sammanfattning:

Bethesda var säkra på förhand. Och det märktes.
De gick starkt in och gav alla en bra om än spartansk show, där de kort och koncist presenterade sina spel. Och vilka spel sen. En underbar start på E3 milt sagt!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar