Hem NyheterE3E3 2018 Bethesda – Oblygt, självmedvetet och rockigt! | Fredriks reflektioner #E32018

Bethesda – Oblygt, självmedvetet och rockigt! | Fredriks reflektioner #E32018

av Redaktionen

Bethesda hade redan fått så många läckor, så de hade inte mycket att förlora. Men nog tusan överraskade de ändå!

Bethesdas E3 konferens gick av stapeln och spel som är värda att påpeka är:

Rage 2, Doom Eternal, Prey tillägg: Mooncrush & Typhon Hunter, Wolfenstein Youngblood, Wolfenstein Cyberpilot (VR), Fallout 76, Starfield och The Elder Scrolls VI. Visst lite mobilspel….men det låter vi vara just nu.

Aningen cringe, men mycket rockstar!

Bethesda startade det hela med rockmusik, och sedan var det en rockstjärnementalitet över resten av konferensen. Högt självförtroende, men samtidigt med glimten i ögat. Bethesda hade oväntat många spel, för en studio med påfallande begränsningar. Därför var det kul att se hur mycket man kan göra med lite jävlar anamma!

Helt klart den bästa konferensen ur underhållningssynpunkt, och med deras överraskningar, även om de var få – så stod det klart att även om man inte har många IPn, så kan man göra mycket på en mässa som denna.

Var det några överraskningar?

Först fick vi Rage 2, och mer ingame, som visade ett mer explosivt och galet (precis som vi antagit) gameplay. Men överraskningarna kom sedan med det kommande spelet Doom Eternal, co-op spelet Wolfenstein Youngblood, där man spelar som BJs tvillingdöttrar (awesome), och sedan så kom fick vi utannonseringar av sci-fi spelet Starfield och att det kommande The Elder Scrolls VI. De två sista var egentligen mest till för att få folk att sluta tjata om spelen antar jag…så de är ur vägen liksom.

Med sedan så kom Fallout 76 upp – mycket riktigt ett onlinespel, men du ska kunna spela själv – levla, göra quests, och ”nuka” andra spelare. Helt enkelt en upplevelse med vänner och bekanta, där du kan skjuta skallen av monster om du så vill. Fallout upplevelsen tillsammans med andra – japp, min hype gick upp. Även om jag hoppats på en tidigare release. Men den kommer åtminstone i år (14 Nov 2018).

Överlag så var det en riktigt bra konferens, som verkligen gav mersmak. Spel att drömma om, spel som kommer nästa år, och spel som kommer snart och nu (mobilspel).

 

Se vår samlingssida, för video på denna konferens och de övriga!

 


Vad tycker du om Bethesdas konferens? Maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se eller skriv till oss på Twitter @nordlivse

Du kanske också gillar