Hem NyheterSpelnyheter Serious Sam 2 har fått en stor uppdatering

Serious Sam 2 har fått en stor uppdatering

av Redaktionen

Ja, ni läste rätt. Uppdatering 2.90 är live!


Croteams färgstarka FPS från 2005 har fått en uppdatering. Något som antagligen ingen förväntade sig. Detta tack vare Croteam-anställde Nathan Brown, känd som DwK bland moddare.

”Efter att Serious Sam 4 släpptes hade jag lite egentid, så jag kikade igenom Steam-forumet för Serious Sam 2 och tänkte då att spelet förtjänar lite kärlek. Det är ett bra spel. Det som verkligen gjorde mig till en utvecklare. Så jag föreslog en enkel liten patch. Istället sade de (Croteam) åt mig att spendera ordentligt med tid på den, kanske implementera lite saker från InSamnity! 2 (en modd han tidigare släppt för spelet).”

Ett par nyheter är att kunna bära två vapen samtidigt, ett remastrat soundtrack, flera nya multiplayer-kartor och, sist men inte minst, en bunt nya vapen. Uppdateringar som får vilket Sam-fan som helst att rysa av behag.

”Jag hoppas att allt vi gjort gör spelet underhållande för en lång tid framöver. Funkar det, så är allt jobb värt det. Länge Serious Sam 2!”

Utöver de nya spelmekaniska uppdateringarna kommer en mängd andra stora och små uppdateringar som påverkar spelet på en mängd olika sätt och vis. En ordentlig sammanfattning finner ni längst ner här, på spelets officiella Steam-sida.

Kommer ni spela Serious Sam 2 nu igen, efter uppdateringen?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Steam

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar