Hem NyheterSpelnyheter Kholat | Rysligt skräckspel får fysisk release
https://youtu.be/-BC7bOoN6hM

Kholat | Rysligt skräckspel får fysisk release

av Redaktionen

Nyligen avslöjade Red Art Games att den fysiska boxversionen av Kholat på Nintendo Switch är tillgänglig, även om det är med en begränsad upplaga på 3800 exemplar. Men diggar man skräck så kan detta vara värt att kika på!

Kholat berättas genom en förstapersonsskräckäventyrsvy och presenterar en atmosfärisk berättelse av intriger och mysterier. Med standardöverlevnadsutrustning inklusive karta, kompass och ficklampa måste spelaren balansera sin hälsa och välbefinnande med de utmaningar som uppstår. En känsla av obehag kommer att skölja över spelaren när perioderna går, de kalla vindarna och vinterförhållandena som råder när du flyttar från plats till plats. Begränsad information i form av anteckningar och kryptisk röstberättelse när spelaren reser genom världen ökar upplevelsen av att känna sig förlorad när spöklika figurer strövar efter sitt byte!

Några punkter värt att poängtera!

· Berättat av Sean Bean

· Uppslukande utforskningsupplevelse

· Kylande atmosfär och spänning

· Självgjord historia inspirerad av sanna händelser

· Icke-linjär öppen värld

· Utmanande utforskning

· Navigering i spelet med karta och kompass

Den fysiska releasen kommer finnas tillgänglig nu till ett pris av € 29,99 / £ 27 / $ 35. För de som är sugna – redan innan ev. recensioner lästs, ja, då finns det länk här till att förbeställa/köpa spelet www.redartgames.com .

Givetvis siktar vi på att recensera spelet inom kort, så om man inte vill köpa grisen i säcken, så kan man avvakta och läsa den. 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Red Art Games

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar