Hem NyheterSpelnyheter Partisans 1941 | Oktober smäller det!

Partisans 1941 | Oktober smäller det!

av Redaktionen

När jag var en liten parvel så satt farsan uppe på kvällarna och spelade ett spel som hette Commandos.


Det var där mitt intresse för Real Time Tactics fick sin början. Andra världskriget, undvika färgade koner och soldaters otroligt specifika ansvarsområden är nästan grunden i min nörduppväxt, därför är jag otroligt glad att spelutvecklare som Mimimi Games har skjutit in nytt blod i genren med bland annat Desperados III. Ryska utvecklaren Alter Games försöker gå i samma spår med sitt första spel Partisans 1941 som vi alla (jag) har väntat på ska få ett releasedatum, och nu är det här…

14:e Oktober släpps det på Steam!!!

Självklart finns det också en trailer. 

Blås i basuner och dansa! Eller ja, vi kanske ska vänta och se om det är ett bra spel först. Mitt hypetåg är iallafall satt i maxfart.


Hur känner du? Något efterlängtat eller bara ”meh”? Säg det inte med en blomma, säg det på vår discord!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar