Hem NyheterSpelnyheter Spel att hålla utkik efter! Vårens spel!

Spel att hålla utkik efter! Vårens spel!

av Redaktionen

Våren börjar försiktigt närma sig och med det kommer det självklart en hel drös spel. Och för att ge er lite aptitretare så passar vi på att lägga upp en lista med vårens mest intressanta spel.  

Så här kommer en lista med de spel som vi anser ni ska hålla lite extra koll på!


The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Plattform: WiiU
Release: 2016-03-04

WiiU versionen som kommer är högupplöst och väldigt eftertraktat. Få spelserier har samma following som Zelda serien, och detta är mycket väl bara starten inför kommande Zelda spel. Men ack så efterlängtat!


 

The Division

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-03-08

Massives stora tredjepersonsaction MMO har många nya idéer och sammanflätningar av genres. Om det står sig mot andra action spel återstår att se. Men spelet är väldigt eftertraktat och kommer i skrivande stund snart ut!


 

Hitman

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-03-11

Agent 47 återkommer denna gång i ett mer episodbaserat utförande. Men känslan och spelstilen är bekant och det gör detta till väldigt eftertraktat av stealth älskande gamers. Ett spel att hålla utkik efter!


 

Ashes of the Singularity

Plattform: PC
Release: 2016-03-22

Som ett av de första spelen att utnyttja DirectX 12 till fullo så ser det onekligen ut att bli väldigt snyggt! Ett RTS annars i Supreme Commander skolan; och då de spelen var riktigt bra så sätter det förväntningarna bara högre. Håll utkik efter detta om ni gillar RTS!


 

Trackmania Turbo

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-03-24

Äntligen kommer banbyggandet till konsolerna och med tanke på spelens gnistrande enkelhet och omspelningsvärde, så kan detta bli en bra addition till spelmarknaden.


 

1993 Space Machine

Plattform: PC
Release: 2016-03-28

Ett klassiskt shoot-em-up som tillslut når Steam. Skapat för Amigan men kommer till vår nutid istället. Ett spel som verkar härligt reminiscent av gamla skolan spel, och som vi hoppas blir en nutida klassiker.


 

Quantum Break

Plattform: PC/X1
Release: 2016-04-05

Max Payne skaparna Remedy slår återigen på stora trumman med sitt kommande Quantum Break. Huruvida det blir lika innovativt som Payne spelen återstår att se. Men med tanke på att Microsoft har detta som ett av deras flaggskepp så bör det finnas något här. Simultantsläpp på X1 och Win 10 borgar för att Microsoft verkligen tror på titeln.


 

Dark Souls III

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-04-12

Få spelserier har mer fanatiska fans. Och det med rätta! Dark Souls serien och Bloodrayne har gett mången spelare både huvudvärk som eufori. Detta kan bli det utlimata Dark Souls spelet.


 

Star Fox Zero

Plattform: WiiU
Release: 2016-04-22

Även om spelet dragits med problem, så är det ändå med nostalgi i hjärtat som många hoppas på detta spel. Det kan bli hur bra som helst och ännu en bra selling-point för att skaffa WiiU. Håll utkik!


 

Total War: Warhammer

Plattform: PC
Release: 2016-04-28

Chaos och Vampire Counts möter Total War. En match-made-in-heaven som vi tror mycket på. Gillar man det strategiska i Total War samt de grönhudade tuffingarna i Warhammer så lär detta passa dig. Det krävs nog mycket för att The Creative Assembly ska göra fel.


 

Uncharted 4: A Thief’s End

Plattform: PS4
Release: 2016-04-29

Nathan Drake återkommer på Playstation 4, högupplöst och äventyrssugen.
Ser ut att bli ett riktigt intressant spel, och med Naughty Dogs historik,
så lär det bli väldigt roligt att spela!


 

Battleborn

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-05-03

Gearbox ger sig in i MOBA genren och slåss mot Overwatch med sin multiplayer shooter.
Utökad konkerrens är alltid bra, men står det sig mot Overwatch och resten av MOBA genren är frågan. Den som lever får se!


 

Doom

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-05-13

ID Software är tillbaka! Denna gång med 1080p/60 FPS även på konsolerna. Doom har allt som vi vill se i ett FPS. Blod, action och monster! Låt oss hoppas att det lever upp till hypen!


 

Homefront: The Revolution

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-05-20

Världen har tagits över av Nordkorea och det är upp till dig att fixa biffen. Homefront ser ut att återkomma med bravur; både i singel och multiplayer och är definitivt ett spel att hålla ögonen på.


 

Mirror’s Edge: Catalyst

Plattform: PC/X1/PS4
Release: 2016-05-24

I denna re-imagening av Mirrors Edge så får vi spela återigen som Faith som springer jäms med hustaken. Rent grafiskt så vet vi att DICE levererar, och vi har mycket tilltro till att detta ska bli det spelet som de alltid önskade med spelserien.


 

Där har ni vår lista på vårens spel som vi ser fram emot. Men vad ser du fram emot? Och var det något som saknades?

Hör gärna av er och säg vad ni tycker och tänker på info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar