Hem NyheterSpelnyheter Hellpoint, det Souls-liknande sci-fispelet kommer ut i ’retail’-form

Hellpoint, det Souls-liknande sci-fispelet kommer ut i ’retail’-form

av Redaktionen

För alla älskare av fysisk media – nu får ni lite mer Soulslike att kika på!

Merge Games är tillkännagav idag att de slagit sig ihop med USA-baserade utgivaren, tinyBuild Games. Spelet som redan kom ut i slutet av Juli på PC – och som vi då recenserade, kommer nu få ett fysiskt släpp i november 2020. Då kommer detta intensiva action RPG, komma till detaljhandeln för Nintendo Switch och PlayStation 4.

Hellpoint är en intensiv, mörk sci-fi-RPG-set på en förfallen rymdstation som kretsar kring ett olycksbådande supermassivt svart hål. Med inspiration från spel som Dark Souls och Dead Space och filmer som Event Horizon och Hellraiser så ökar Hellpoint på med co-op multiplayer (med både split-screen och support på nätet) medan spelare kan ta del av spelets berättelse som involverar kosmiska gudar, kvantfysik och utrotade rymdcivilisationer.Nyckelfunktioner:

  • Själliknande spel i en unik miljö : Utforska den förfallna rymdstationen i Irid Novo och möta bisarra fiender med ett tätt och oförlåtande stridssystem.
  • Ockult rymdshistoria : Blandning av vetenskap och fantasi, den intensivt atmosfäriska mörka sci-fi-inställningen kommer att hålla dig leta efter svar.
  • Dynamic World : The Quantic System fungerar som en fängelseherre och förändrar spelvärlden något varje gång du dör och utlöser händelser när stationen kretsar kring det svarta hålet. 
  • Jump-in co-op och PvP multiplayer : Be en vän att trycka på Start för att gå med i en soffa co-op session eller hoppa ut online för hjälp. Hellpoint kommer erbjuda en fullständig, oavbruten co-op-berättelse med delad ’loot’.

Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Merge Games”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar